3 Google Home Apps die je niet mag missen


Google Home is één van die weinige slimme platformen die er te vinden zijn en het is meteen ook één van de betere. Er zijn met Google Home, Google Home Mini en Google Home Max drie Google Home-apparaten om uit te kiezen.

Natuurlijk wil je ook dat ze alles wat je verwacht kunnen doen. Hopelijk helpt deze lijst om ze optimaal te kunnen gebruiken. We hebben om een aantal redenen voor de volgende apps gekozen.


De eerste reden is de ondersteuning in verschillende talen. Al deze apps zouden perfect op elk Google Home-apparaat moeten werken.

De tweede reden is de mobiele ondersteuning. Je kunt deze apps dus zowel op Google Home als op je smartphone gebruiken, waardoor je echt van een naadloze ervaring kunt genieten.

Laten we de beste Google Home-apps die er momenteel beschikbaar zijn eens bekijken. Hieronder vind je de 3 beste apps, die Google Home te bieden heeft!

1.Todoist

Todoist is een van de betere Google Home-apps en bovendien ontzettend makkelijk in gebruik. Deze app heeft een directe integratie met Google Home-apparaten en de Google-assistent. Met deze applicatie hou je op een makkelijke manier To Do lijstjes bij. Doors simpelweg te vertellen wat Google op het lijstje moet zetten kan je al items toevoegen.

Daarnaast heeft het ook een Google Chrome-extensie (werkt met de meeste andere platforms), een Android-app, een iOS-app en een Microsoft Windows-app.

Dat geeft het een merkbaar voordeel tegenover andere apps die er te vinden zijn voor het maken van takenlijstjes. De gratis versie biedt ruimte aan maximaal 80 actieve projecten, samenwerkingsfuncties en organisatorische functies.

De pro-versie voegt dingen zoals herinneringen, taaklabels en meer functies toe. Wij vinden het minder dat de herinneringen een premium-functie zijn maar al het andere aan Todoist is echt perfect.

2. IFTTT

IFTTT

IFTTT is een echte must voor alle Google Home-apps. Hiermee kun je namelijk gepersonaliseerde opdrachten op Google Assistent en Google Home maken.

Er zijn niet heel veel beperkingen aan wat IFTTT kan doen.Je kunt het gebruiken om taken met Google Home te automatiseren, je kunt een aantal functies toevoegen die er nog niet zijn en er zijn nog meer mogelijkheden. Google publiceerde zelfs enkele IFTTT-voorbeelden op de IFTTT-site voor Google Home- en Google Assistant-gebruikers.

De voorbeelden maken het eenvoudiger om verschillende geautomatiseerde activiteiten in te kunnen stellen. Er zijn ook een aantal door de gebruiker voorgestelde voorbeelden, die geweldig werken.

Beter kan het bijna niet worden. IFTTT is volledig gratis, zonder in-app-aankopen of advertenties.

3. Philips HUE

Philips HUE

Philips Hue en LIFX zijn twee smart apps voor licht. Hun lampen zijn als het gaat om smart-verlichting voor in huis misschien wel de beste opties.

Hun Google Home-integratie is trouwens ook uitstekend. In feite gebruiken velen één van deze twee om Google Home-opdrachten in YouTube-video’s te laten zien.

Slimme lichten of smart verlichting zijn een leuke manier om een smart phone-project mee te starten.

Er zijn ook nog andere hardwarebedrijven voor verlichting zoals Nanoleaf, LIFX en anderen die ook met Google Home werken. We vonden echter dat Philips Hue en LIFX de meest toegankelijke van allemaal zijn.

Deals die je niet mag missen

Apple Watch Series 3

PLaystation 5

Ring Video deurbel

Ook interessant

>