Je zit buiten in je tuin lekker te genieten van een drankje en een hapje onder de laatste zonnestralen van de dag. De temperatuur begint eindelijk te dalen en de lampjes staan aan. De perfecte zomeravond. Toch mist er iets. Het gevoel wat je binnen hebt tijdens de koudere maanden, het luxe gevoel ontbreekt buiten. Maar wist je dat keramische tuintegels dit gevoel buiten kan geven en zo van binnen naar buiten één geheel kan creëren? 

Allerlei soorten en maten

Keramische tegels zijn er in allerlei soorten en maten. Ga je voor een strakke moderne sfeer of wil je liever het knusse Scandinavische gevoel meenemen, alles is mogelijk. Keramische tegels zijn er namelijk met een strakke afwerking, maar door de ontwikkelingen binnen de branche kan je ze tegenwoordig ook krijgen met de uitstraling en het gevoel van hout. Maar natuurlijk zijn deze tegels ook gewoon in vrijwel alle gangbare tinten en kleuren verkrijgbaar, met de keuze van gladde tegels tot tegels met motieven en patronen.

Hoge prijs, hoge kwaliteit

Van de tuintegels behoren keramische tegels wel tot een van de duurste tegels die er zijn. Per m2 ben je al snel tussen de €50,00 en €90,00 kwijt. Maar dat zie je ook zeker terug in de kwaliteit. Keramische tegels staan erom bekend dat ze een leven lang meegaan. Al liggen ze jaren in de zon of schuiven de stoelen er overheen, blijven ze er uit zien als nieuw. Keramische tegels zijn extreem sterk en zullen geen last hebben van alle weersomstandigheden die in een jaar langskomen. Van vorst tot zware regenval tot extreme hitte, deze tegels zullen het overleven. Ook zijn ze erg makkelijk te onderhouden. Keramische tegels zijn vlekvrij en niet vatbaar voor groene aanslag, wat een hoop schoonmaakwerk en onnodige frustratie scheelt. En als extra bonus staan keramische tegels erom bekend dat ze zelfs in de brandende zon koel blijven.

Keramische tuintegels in jouw tuin?

Nieuwsgierig geworden over wat keramische tuintegels misschien kunnen toevoegen aan jouw tuin? En wil je nu weten welke tegels mooi staan in jouw tuin en passen bij wat jij zoekt? Kijk eens in het assortiment aan keramische tegels van Sleiderink. Ze zijn gespecialiseerd in sierbestrating en kunnen je ook meteen helpen met al je vragen over de tegels en hoe deze geplaatst moeten worden. Ook voor een goede prijs kan je bij ze vrijblijvend een offerte aanvragen via de winkelwagen. 

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>