• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Uncategorized
  • /
  • Wie is de vriendin van Herman van der Zandt? Alles wat je moet weten over Anna Gimbrère!

Herman van der Zandt vriendin is collega Anna Gimbrère, met wie hij het programma Oranje boven, Down under maakte. Sinds 2019 zijn de twee tortelduifjes een paar. Voorheen was Herman van der Zandt van 2016 tot en met 2019 getrouwd met Jozephine Trehy die hij op de werkvloer had leren kennen. Herman en Josephine en hebben twee kinderen, dochter Liz en zoon Kees. In 2019 maakte Herman publiekelijk bekend dat hij een punt achter zijn relatie had gezet en dat Anna Gimbrère zijn nieuwe vriendin is.


De vriendin van Herman van der Zandt is Anna Gimbrère. Anna Gimbrère is geboren in 1986 en is een wetenschapsjournalist en presentatrice voor onder andere Bright en Pointer. Ze zag het levenslicht in Utrecht en groeide op in Zwolle, maar woont inmiddels alweer lange tijd in Amsterdam. Ze studeerde onder andere natuur- en sterrenkunde en werd later wetenschapsjournalist. 


Ze werkte onder andere als redacteur of kennisexpert bij televisieprogramma's als de Nationale Wetenschapsquiz in 2015, Galileo in 2016 en een jaar later voor Tijd voor Max. In 2017 presenteerde zij samen met Herman het programma Oranje Boven, Down Under van de VPRO waarbij Nederlandse teams werden gevolgd die meededen aan de World Solar Challenge.


Hoe hebben Herman van der Zandt en Anna Gimbrère elkaar leren kennen?

Anna heeft Herman in 2017 leren kennen bij Oranje boven, Down Under, dat ze samen presenteerden. Of toen de vonk al was overgeslagen is niet bekend, want de voormalige NOS presentator was destijds nog getrouwd met Josephine. In een interview bij Jinek gaf Anna aan dat de vonk ineens oversprong in de zomer van 2019 tijdens het daten en dat het al snel serieus werd.


De relatie van Anna Gimbrère en Herman van der Zandt

De openbaring van de relatie van de voormalige nieuwslezer en de huidige vriendin Herman van der Zandt was spraakmakend, omdat zij 12 jaar jonger is dan hem. Beiden presentatoren geven meerdere malen in interviews aan dat ze het geluk bij elkaar hebben gevonden, erg gelukkig zijn in de relatie en het leuk hebben met elkaar. 


Waar wonen Herman van der Zandt en Anna Gimbrère?

Alhoewel ze een relatie hebben, wonen de NOS sportpresentator en Anna Gimbrère niet bij elkaar. Zij woont met haar zus in Amsterdam en Herman in Utrecht.

Andere bekeken ook:

maart 9, 2023

maart 9, 2023

maart 9, 2023

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>