Het grootste aanbod van horror op Horrify!

De wintermaanden zijn in aantocht. Kou, regen en donker: perfecte omstandigheden om lekker vanaf de bank te griezelen met een spannende horrorfilm. Helaas is er weinig aanbod op televisie en ook de bekende streamingplatformen laten te wensen over als het aankomt op het horror genre. Gelukkig is er een streamingsdienst op de markt die zich puur richt op de horror-liefhebber: Horrify. Oh ja, en vergeet niet tot het eind door te lezen. We verloten namelijk onder al onze al onze lezers 3 keer een jaarabonnement op Horrify!


Hoe het werkt

Direct na het inloggen krijg je een scherm te zien met uitgelichte films. Deze zijn onderverdeeld in categorieën waardoor je snel een keuze kan maken. Denk hierbij aan categorieën als zombie’s, monsters of vintage. Wanneer je een keuze hebt gemaakt voor een film of serie, kan je deze gelijk afspelen, een trailer bekijken of opslaan als favoriet.

De interface werkt eigenlijk precies hoe je zou verwachten.

Het aanbod

Het allerbelangrijkste van een streamingplatform is natuurlijk het aanbod. Elke categorie heeft verschillende films in het aanbod. Dit zijn deels bekende films die je al eerder hebt gezien maar veelal films die we zelf nog niet kenden. Dit is wel zo prettig voor de echte liefhebber die de bekendere films al gezien heeft.

Into The Dark

Een serie die in Nederland exclusief te zien is op Horrify is Into The Dark (ITD). Into The Dark is een hele spannende serie die geproduceerd is door Blumhouse. Een Amerikaans productiehuis dat verantwoordelijk is voor films als Paranormal Activity en The Purge. Genoeg reden om veel van deze serie te verwachten dus.

Into The Dark is een serie die bestaat uit meerdere afleveringen. Elke aflevering speelt zich af rondom een specifieke feestdag. De eerste aflevering, The Body, gaat over Halloween. De volgende afleveringen die we mogen verwachten spelen zich af rondom kerst, nieuwjaarsdag en natuurlijk de dag van de liefde: Valentijnsdag.

Ons oordeel

Is Horrify wel of niet de moeite waard? Het platform werkt goed en gebruiksvriendelijk. Het aanbod is zeer uitgebreid. Met exclusieve series als ITD is er genoeg om aan je horrorbehoeftes te voldoen! Voor de prijs hoef je het niet te laten. Voor slechts 69,95 kan je een heel jaar lang zoveel horrorfilms en series kijken als je zelf wil.

Profiteer nu van een maand lang gratis uitproberen. We verloten 3 gratis jaarabonnementen onder alle aanmelders:
Horrify: de engste en spannendste streamingdienst van de Benelux