Het nieuwe roken?

Heb jij het al gemerkt? ‘De roker’ wordt steeds meer in een hoekje gedrukt. Zelfs rookruimtes in horecagelegenheden zijn binnenkort niet meer toegestaan. Maar het is niet alleen de overheid die keihard optreedt tegen rokers. Ook van medeburgers krijg je steeds vaker een opmerking of een veroordelende blik te verwerken. Nou zijn er genoeg mensen die zich er niets van aantrekken, er zijn echter ook mensen die dit wel minder prettig vinden.

Zijn er alternatieven? En zo ja, wat zijn die dan? We zetten ze voor je op een rij.


E-sigaret

Er is natuurlijk de e-sigaret. Wat klein begon is inmiddels uitgegroeid tot een markt met heel veel verschillende merken, onderdelen en smaken, die je kan roken. Steeds meer mensen zijn overgestapt en heeft zelfs publiek getrokken wat eerst nog niet rookte maar nu wel gebruiker is van de e-sigaret.

Of e-sigaretten helemaal schadeloos zijn weten we nog niet, wel lijken deze minder kwaad te kunnen dan normale sigaretten.

Dit is ook gelijk het grootste bezwaar van veel rokers die nog niet zijn overgestapt. Wat als je helemaal geen behoefte hebt aan een (e-)sigaret die smaakt naar versgebakken koekjes, of vanillesmaak?

Het beste alternatief

Het beste alternatief voor de roker die echt geniet van de originele smaak van ouderwetse tabak? De bookwill cowboy blend natuurlijk. Bookwill cowboy blend is een van de smaken die je kan gebruiken voor je e-sigaret. Deze smaak komt echter heel erg in de buurt van de originele tabaksmaak die vele mannen (en vrouwen!) zo lekker vinden.

Niks geen mierzoete frisdrank smaken als je dat niet wil. Maar gewoon genieten van een heerlijke en kwalitatieve rookervaring. Cheers!

De voordelen

Er zitten meerdere voordelen aan een elektronische sigaret. Zo geven veel gebruikers die zijn overgestapt aan dat het lekkerder is. Dan hebben we het niet alleen over smaak maar het roken zelf. Ook vinden veel mensen het fijn dat je zelf kan kiezen voor liquids met meer of minder nicotine. Zo kan je, mocht je daar behoefte aan hebben langzaam afbouwen tot je nicotine behoefte nihil is.