Elke man is graag een beest in bed. Maar uit onderzoek is gebleken dat veel mannen het niet al te lang volhouden. De hoogste tijd om dat te veranderen. Want vrouwen hebben juist de tijd nodig om tot een orgasme te komen. Er zijn methodes om jezelf te verbeteren. Dat is overigens helemaal niet zo lastig. Daarom is het extra verwonderlijk dat een grote groep mannen er nog steeds weinig van terecht brengt tussen de lakens. 
Via deze link lees je meer over oorzaken en oplossingen voor vroegtijdige ejaculatie.

Het probleem is meestal mentaal en niet fysiek

Er wordt vaak aangenomen dat vroegtijdig klaarkomen door fysieke factoren tot stand komt. Dat is soms het geval, maar bij het overgrote deel van de mannen zijn mentale en geestelijke oorzaken de aanleiding. In feite is dat goed nieuws. Want dat betekent dat je er iets aan kunt doen. Hoewel deze aanname vaak ook een struikelblok vormt. Aangezien geestelijke problematiek nog steeds onderschat wordt.

Pak de oorzaken van stress aan om beter te presteren in bed

Overspannenheid en depressiviteit zijn oorzaken voor te snel klaarkomen. Je lichaam staat door onder andere burn-outs en overspannenheid onder druk. Dat geeft een stimulans om sneller tot een orgasme te komen. Depressieve gedachten en andere negatieve emoties verdwijnen niet zomaar even. Maar het besef dat deze klachten aanleiding geven tot verdere problematiek is wel een stap in de goede richting. Probeer dus de oorzaken van stress aan te pakken en zie vanzelf hoe je seksuele prestaties verbeteren.

Hou het langer vol door anders te masturberen

Mannen hebben eigenlijk allemaal dezelfde reden om te masturberen. Dat is het zo snel mogelijk tot een orgasme komen. Wanneer je erover nadenkt is het eigenlijk wel logisch dat je hiermee jezelf in de vingers snijdt. Aangezien je het tijdens seks met een partner juist lang vol wenst te houden. Door in een recordtempo klaar te komen tijdens masturbatie train jij je lichaam op een bepaalde manier. Het is daarom verstandig om je focus te verleggen wanneer je een orgasme uit wilt stellen wanneer je met een partner in bed ligt. Een goede techniek is vlak voor een orgasme te stoppen met stimulatie. Wacht vervolgens even en ga dan weer verder. Probeer dit zo vaak mogelijk te herhalen voordat je echt tot een hoogtepunt komt. Je zult merken dat je uithoudingsvermogen hierdoor met sprongen vooruit gaat.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>