• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Women
  • /
  • Ideeën om jouw intieme momenten nieuw leven in te blazen

In het begin van je relatie kun je niet van elkaar afblijven. Je grijpt elke gelegenheid aan om elkaar te bespringen. Alleen de geur van je geliefde windt je al op. Kon dit maar voorgoed zo blijven. Wie dat probeert na te streven, komt van een koude kermis thuis. Na verloop van tijd neemt de opwinding af en begint je seksleven wat meer routinewerk te worden. Is dat erg? Nee, dit is volstrekt normaal. Het betekent hooguit dat jullie er iets harder voor moeten werken. Waar je eerder elkaar maar aan hoefde te kijken en jullie lagen al aan elkaar geklit tussen de lakens, is het nu belangrijk dat je je best doet voor elkaar. Om ervoor te waken dat je in een sekssleur verzeild raakt, is er bdsm om elkaar aan de haren door alle kamers van het huis heen te sleuren. Maar wat BDSM precies en hoe gaat het je helpen bij een beter seksleven?

Breng elkaar naar hogere sferen

BDSM is een combinatie van allerlei seksuele activiteiten. De letters betekenen bondage, discipline, dominantie en submissie. Je bent misschien in eerste instantie gewend om liefdevol en teder met elkaar om te gaan in bed. BDSM staat hier haaks op. Het is een wat rauwere manier van seks, waarbij de harde aanpak niet wordt vermeden. Je moet dit dus van tevoren goed met elkaar bespreken. Je kunt er ook voor kiezen om rollenspellen met elkaar te spelen. Denk bijvoorbeeld aan politieagent en gevangene of dokter en patiënt. Met bondage beperkt je de bewegingsvrijheid van je partner door gebruik te maken van touwen, boeien of strakke kleding. Met discipline geef je elkaar opdrachten en als deze niet goed worden uitgevoerd, mag je straffen uitdelen. Je kunt als straf pijnprikkels uitdelen, waardoor je nog meer opwinding ervaart en elkaar naar hogere sferen kunt brengen.  

Leer en varieer

De wereld van de seksattributen is ontzettend groot. Je kunt eindeloos variëren. Je partner en jij kunnen eens rustig rondkijken wat deze spannende wereld allemaal te bieden heeft en experimenteer met elkaar. Wat vind je partner fijn en wat vind je zelf fijn? Zo leer je elkaar nog beter kennen en kun je telkens afwisselen met attributen en rollenspellen. Zo doorbreek je de vaste routine waarin je beland bent en geef je je seksleven weer een boost.

Communiceren is key

Zoals eigenlijk met alles, is communicatie heel belangrijk. Bespreek met elkaar hoe je tegen jullie huidige seksleven aankijkt en wat je hier eventueel aan zou willen veranderen. Mocht BDSM willen uitproberen, spreek dan van tevoren af wat de grenzen zijn en hoe je die tijdig aan kunt geven. Naast dat het jullie vuur in bed weer zal doen oplaaien, zal het jullie ook weer nader tot elkaar brengen. 

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>