3 Tips om je huis te beschermen tegen inbrekers

Je huis staat waarschijnlijk vol met waardevollen spullen. Het is dan ook een plek waar je absoluut geen vreemde mensen wil hebben.

Toch worden er nog regelmatig inbraken gepleegd. Hoe voorkom je dit nou?

In dit artikel delen we 3 simpele tips met je om inbrekers buiten te houden!

1.Slimme verlichting

Een van de beste tips om een inbraak in je woning te voorkomen is door automatische verlichting aan te schaffen. Met deze handige verlichting kun je namelijk automatisch instellen wanneer bepaalde lichten aan moeten gaan.

Zo kun je bijvoorbeeld de lichten zo instellen dat ze elke dag om 10 uur aan gaan en pas weer om 11 uur ‘s avonds uit gaan. Hierdoor lijkt het alsof er de hele dag iemand thuis is. Dit zal inbrekers natuurlijk afschrikken.

2.Bewegingssensoren

De tweede die tip die we je graag mee geven is dat het slim kan zijn om bewegingsmelders rondom je huis te installeren.

Dit is een sensor die beweging waarneemt, zodra er iemand op je pad loopt zal het licht automatisch aangaan. Ideaal natuurlijk bij het voorkomen van inbraak!

Buiten dat om is het natuurlijk ook gewoon handig aangezien je niet meer in het donker hoeft te zoeken naar het sleutel gat!

3. Zorg voor een goed slot

De beveiliging van een huis begint natuurlijk bij een goed slot. Zonder goede sloten op je deuren is het voor elke inbreker super makkelijk om binnen te komen.

We zouden je dan ook altijd aanraden om op zoek te gaan naar een goede slotenmaker die je kan helpen bij het uitzoeken van een goed slot.

Weet je niet precies hoe je een goede slotenmaker vindt? Google het woord slotenmaker + je woon plaats (voorbeeld: Slotenmaker Amsterdam) en je hebt binnen no-time een goede slotenmaker!