Posted in  Women  on  mei 11, 2022 by  San0 comments

Julia Mekkes is één van de bekende Nederlandse vrouwen die het wel erg goed doet op sociale media, maar ze heeft meer te bieden dan dat. Als je graag meer wilt weten over Julia Mekkes, wie ze is, hoe oud ze is en wat ze zoal doet, lees dan gauw verder!

Wie is Julia Mekkes?

Julia Mekkes is een bekende Nederlandse advocate, maar ze is ook actief als model. Ze is al jaren bekend op YouTube en Instagram, en plaatst regelmatig foto’s voor haar – schrik niet – 155 duizend volgers. Ook geeft ze volgers van haar YouTube kanaal de kans om een kijkje te nemen in haar drukke, maar interessante leven vol spannende zaken die ze als advocate opneemt.

Hierdoor kan ze dus een échte Nederlandse influencer genoemd worden – en ze heeft die titel niet gestolen.

Daarbij verdient Julia natuurlijk een hele hoop geld, maar dat is niet enkel te danken aan haar social media activiteit en succes. Ook is ze actief als strafrechtadvocaat in Nederland. Misschien niet meteen de eerste baan die je bij haar zou verwachten, maar dat is natuurlijk een deel van de verrassing!

De 29-jarige advocate werkt aan haar carrière

Als 29-jarige advocate heeft Julia een mooie toekomst in het verschiet, en dat is natuurlijk grotendeels te danken aan haar eigen inspanningen. Na haar relatie met Dave Roelink werkt ze vooral aan haar carrière en is ze vastbesloten om het hogerop te brengen.

Voorheen heeft Julia een goede vijf jaar bij advocatenkantoor Cheng gewerkt, en dan vooral als juridisch secretaresse. Daarna schakelde ze over naar een baan als advocaat-stagiaire bij hetzelfde bedrijf. Sinds midden 2021 is ze echter actief als zelfstandige advocate in haar eigen kantoor: Mekkes Advocatuur. Aan succes dus geen tekort bij deze beeldschone professional!

Het inkomen van Julia Mekkes

Julia Mekkes is relatief open over haar inkomen, zelfs als het gaat om het inkomen dat ze had als tweedejaars tijdens haar opleiding. Zo zou ze in die periode niet minder dan 2700 euro bruto per maand hebben verdient, wat in elk geval al een mooi bedrag is.

Natuurlijk is het een stuk moeilijker om te bepalen hoeveel ze verdient met haar sociale media activiteiten, juist doordat die bedragen erg schommelen en afhankelijk zijn van periode tot periode. Wel is bekend dat de advocate voor een grote klus op haar werk tot 5000 euro verdient – en dat is alvast niet mis!

Julie Mekkes en haar grote liefde voor haar vriend Mischa

Ook op het vlak van de liefde gaat het bij Julia niet mis. Zo is ze smoorverliefd op haar nieuwe verovering, Mischa. Ze maakte hun relatie openbaar bekend via Instagram met een mooie kerstfoto, en dat was voor haar volgers al meteen een teken dat er al even iets aan het broeden was.

De reacties waren positief én talrijk, en één enkele volger noemde hen zelfs het knapste koppel ooit. De 29-jarige advocate lijkt haar leven in elk geval onder controle te hebben – en dat verdient ze natuurlijk helemaal!

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>