november 23

Met deze kampeertips heb jij een prachtvakantie

0  reacties

Dankzij de coronapandemie is het aantal mensen dat kampeert in eigen land sterk toegenomen. Maar ook in het buitenland vinden mensen kamperen toch net iets veiliger, doordat het in de buitenlucht is. Hoe zorg je er nu voor dat je een geweldige vakantie hebt op de camping? Daarvoor geven we je enkele tips in dit artikel.

Zorg dat je qua eten niets tekortkomt

Lekker je rust pakken, genieten van de natuur en plaatselijke cultuur… dat dit de hoofdingrediënten zijn van een kampeervakantie, snapt iedereen. Maar nu we het toch over ingrediënten hebben: goed eten op de camping is van groot belang als je tenminste met leuke herinneringen terug wilt kijken op deze vakantie. Ga maar na: slechte maaltijden en gedoe tijdens het koken blijft altijd een negatief stempel drukken op je herinneringen. Zorg dus dat je dit voorkomt.

Dat kun je bijvoorbeeld doen door je kookgerei goed voor elkaar te hebben. Een goed gasstel, prima pannen en maaltijden die passen bij je beperkte mogelijkheden. Mocht de camping een (afhaal)restaurant hebben, dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om hier iets te eten te halen. Maar als je een echte die-hard bent, dan kook je zelf. Wees creatief met eenpansmaaltijden!

Een beetje luxe mag best

Uiteraard heeft een camping niet alles waar je thuis aan gewend bent. Maar met een beetje moeite kun je bijvoorbeeld wel prima tv kijken in de voortent. Sommige campings bieden je zelfs kabeltelevisie aan voor een extra bedrag. Maar je kunt met KPN Digitenne of satelliet-tv óók digitale televisie kijken in HD-kwaliteit. Dus gun je zelf dat beetje luxe op vakantie!

Blijf je langer? Doe je eigen was!

Een koffer inpakken met kleding voor een week is geen enkel probleem. Maar als je drie weken of langer op de camping verblijft, kun je beter je wasgoed ter plekke wassen. Om rijen te voorkomen bij de wasmachine die iedereen gebruikt, kun je ervoor kiezen om een campingwasmachine aan te schaffen. Hier kun je soms wel 5 kg wasgoed in kwijt, dus dat is perfect voor je vakantie. In andere varianten kun je maar 800 gram wassen, dus bedenk goed wat je nodig hebt.

Heb je door omstandigheden momenteel geen geld beschikbaar om op vakantie te gaan, maar ben je er toch écht wel aan toe? Dan zou je ook een lening kunnen overwegen. Zo lang je maar voor duidelijke voorwaarden kiest en een goede afbetalingsstrategie hanteert, dan zal de aflossing van de lening je normaal gesproken geen probleem moeten opleveren.


Tags


You may also like

Kunststof of glas?

De racefiets op het dak

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>