Hoewel Katja Schuurman geen jonge blom meer is, blijft het een prachtige dame waar we grote fan van zijn. In dit artikel vertellen we je alles over de actrice en presentatrice met de wilde krullen en ontdek je waar je haar naakt kunt bewonderen.

Over Katja Schuurman

Katja Schuurman kende haar grote doorbraak als Jessica Harmsen in de serie Goede tijden, slechte tijden. Samen met haar collega’s Babette van Veen en Guusje Nederhorst vormde ze in de jaren ‘90 de groep Linda, Roos & Jessica waarmee ze zelfs een nummer 1-hit scoorden. Daarnaast scoorde ze ook solo een paar hits, met onder meer Wereldmeid, Lover or Friend, Totaal verkocht en Maar nu heb ik er een. Eind jaren ‘90 ontdekte de wereld ook haar kwaliteiten als presentatrice, toen ze als videojockey werkte bij MTV, dat toen nog volledig Engelstalig was.

In de jaren 2000 volgden films zoals Interview van Theo Van Gogh, series zoals Nieuwe buren en S1NGLE, en de presentatie van programma’s zoals Prettig weekend, Katja’s Bodyscan en De Tafel van 5. Katja Schuurman heeft een woelig privéleven achter de rug. Na een huwelijk en een dochter met acteur Thijs Römer kreeg ze een relatie met chef-kok Freek van Noortwijk. Ook uit deze zesjarige relatie houdt Katja Schuurman een dochter over. In april 2022 gaf Katja Schuurman aan dat ze een nieuwe man heeft ontmoet.

Katja Schuurman naakt

Vraag jij je af of Katja Schuurman topless of naakt te zien is op het internet? Dan kunnen we je heel blij maken: Katja Schuurman is op meerdere plekken naakt of topless te zien. Op jonge leeftijd had Katja Schuurman er geen problemen mee om zich bloot te geven. En ook nu ze de 40 ruim voorbij is, gaat ze nog regelmatig uit de kleren. Zo ging Katja Schuurman naakt in 2019 voor FHM 500. Tijdens de pikante fotoshoot ging ze onder andere naakt in bad. Ook op haar Instagram is ze topless te bewonderen. Zo zijn er topless foto’s van haar in zee en van toen ze hoogzwanger was.

De lekkerste foto’s van Katja Schuurman

Ben je klaar om de pikante foto’s van Katja Schuurman te bekijken? Wij hebben de lekkerste en mooiste foto’s van deze actrice en presentatrice op een rijtje gezet, zodat jij kunt genieten van deze prachtige dame.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>