Menlife.nl is niet het enige leuke blog voor mannen. Zie hieronder een overzicht van andere websites die wij leuk vinden of gewoon een goed doel dienen.
Tips voor op deze pagina? Mis je een website die hier echt op zou moeten staan? Laat het ons weten!

Manners is een van de grootste en leukste online magazines voor mannen.
Bizarre nieuwsberichten, handige tips en leuke filmpjes. Bekijk het nu!

Fietsdiensten is een van de grootste en best bezochte fietsportalen van Nederland.

Wel toe aan een nieuwe auto, maar liever geen koopauto? Bekijk private lease voor de mogelijkheden.

Nog een paar maanden en dan staat de lente op de stoep. Een mooi moment om eens te oriënteren op nieuwe terrastegels! En zodra je tuin is opgeknapt wordt het tijd om te barbecuen met een Kamado of keramische bbq.

Ga je op vakantie maar weet je niet zo goed waar je naar toe wil? Naast onze leuke tips over Cascais kan je eens een kijkje nemen op tips4trips. Mocht je even geen budget hebben kan je ook een vakantielening aanvragen. Vergeet niet om wat mooie plaatjes te schieten met je nieuwe spiegelreflexcamera.

Heeft u last van houtstokende buren, fijnstof van het verkeer, allergenen van huisdieren of huisstofmijten? Of lijdt u aan astma, COPD of een andere longaandoening? Overweeg dan om te investeren in een passende en kwalitatieve luchtreiniger via luchtreinigeradvies, expert van luchtreiniging in België en Nederland.

Na een drukke werkdag heeft elke man behoefte aan aan goede nachtrust. Een goed matras heeft een zeer grote invloed op hoe jij de volgende ochtend terugkijkt op je nacht. Wil jij ook lekker slapen? Dat doe je met een Tempur matras Sleepfast! Zeker de moeite waard om rond te kijken.

Ook handig en leuk:

>