Je bent jarig en je ziet dat je een klein envelopje krijgt waar zeker een cadeaubon in zit. Negen van de tien keer verzilver je deze niet, omdat ze alleen maar te gebruiken zijn op plekken waar je toch nooit komt! Met moeite krijg je een glimlach op je gezicht en je bedankt de gever. Als gever is het nou ook niet echt een feest, want je weet echt wel dat je de winnaar bent in het geven van een niet origineel of leuk cadeau.

Toch blijft het geven van een bon zo lekker makkelijk. Het is simpel en je bent altijd net wat beter dan de persoon die met een envelopje met geld komt. Hieronder geven wij jou daarom drie opties om een cadeaubon te geven waar mannen toch wel echt blij mee zijn! Doe er vooral je voordeel mee!

De Wellness cadeaubon

Hoewel sommige mannen nog steeds net doen alsof de wellness vrouwelijk is en dus niets voor hem, houdt iedere man toch echt wel van een lekker dagje wellness. Dus kies voor een cadeaubon voor een welness resort in de buurt.

Heerlijk in de sauna, stoombad of het bubbelbad. Daarna lekker een drankje naast het zwembad of nog een heerlijke massage. Met een wellness bon geef je deze ontspannende ervaring aan je beste maat, broer of vader.

Het is helemaal een goed idee om eerst zelf een wellness resort zelf uit te proberen. Daar word je zelf natuurlijk niet slechter van en dan kan je deze spa met een gerust hart aanraden aan de gelukkige die de bon krijgt. Ook kan je de bon natuurlijk geven met iets van een klein spa cadeautje ernaast. Zoals een lekkere badjas, badspullen of een lekker drankpakket. Alles draait hierbij om ontspanning en genieten.

Een PSN card

Ook kan je voor een PSN card gaan. Voor degene die niet weet wat dit is, het is een cadeaubon voor de Playstation. Hiermee kan de gelukkige online gamen, spellen kopen en nog vele andere dingen doen op de Playstation. Je raadt het al, dit is de ultieme bon voor een gamer. Is jouw goede vriend of broer een echte gamer, dan zit je met dit cadeau altijd goed.

Dit is vooral een top cadeau als jij zelf niets hebt met gamen en je dus geen idee hebt hoe je deze gamer blij kan maken. Met de bon kan hij zelf bepalen waar hij het aan uitgeeft. Ook hier geldt dat het cadeau in combinatie met een game accessoire goed gegeven kan worden. Denk bijvoorbeeld aan een spel of controller. Leef je vooral uit!

Een hotelbon

Tot slot kan je ook kiezen voor de hotelbon. Met deze bon kan jouw goede maat zelf een hotel uitkiezen en daar lekker een nachtje slapen. Dit is een topcadeau als de persoon in kwestie het leuk vindt om met zijn partner eens in Nederland erop uit te gaan. Zo ontdek je nog eens wat van je eigen land. Vaak zijn deze bonnen voor een bepaalde hotelketen, dus denk vooral na waar deze persoon gelukkig van wordt.

Zo kan je kiezen voor hotels in een stad of juist ergens in de natuur. Ook kan je hier weer denken aan wellness, aangezien sommige hotels uitgebreide spa-arrangementen bieden. Er zijn ook meer algemene hotelbonnen waardoor de gelukkige al deze keuzes lekker zelf kan maken.

Succes met uitzoeken

Als jij de cadeaus lekker simpel wil houden, zorg dan in ieder geval dat je een leuke bon geeft. De drie die je hier boven vindt, zijn zeker een gegarandeerde hit. Hiermee krijg je een oprechte glimlach van de gene die de bon ontvangt!

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>