De top 5 leukste gadgets voor op kantoor


Om de productiviteit op kantoor en jouw concurrentievoordeel te kunnen behouden, moeten juist kleine bedrijven in de nieuwste technologie en apparatuur blijven investeren. Het goede nieuws is dat je veel van de nieuwste gadgets voor op kantoor voor niet al te veel geld kunt aanschaffen.

Ben je op zoek naar eenvoudige, leuke gadgets voor op kantoor? Het internet biedt een verscheidenheid aan kantoorspulletjes zoals flashdrives, powerbanks, oordopjes, Bluetooth-luidsprekers, laptophoezen en nog veel meer, die je van jouw merk kunt voorzien.


1. Interactief whiteboard

Je kunt proberen om met een interactief whiteboard je slag te slaan. Dit is een cloudgebaseerde technologie dat gebruikmaakt van een enorm whiteboardscherm, wat perfect is voor vergaderingen buiten het bedrijf en voor tijdens het brainstormen.

Deze technologie brengt de samenwerking naar nieuwe niveaus en maakt het idee van werken op afstand een stuk productiever.

2. Microsoft Dynamics

In het begin lijkt het misschien vergelijkbaar met soortgelijke programma’s maar het dynamische glazen venster kan echt een verschil maken. Het beschikt namelijk over een afstandsbediening met kleurfuncties. Deze kan je op basis van bepaalde variabelen zoals het tijdstip van de dag, de hoogte van de zon, de aanwezigheid van wolken en zelfs de hoek van het licht kunt instellen.

Het mooie is dat dit allemaal via een app op je telefoon kan. Er zijn, afhankelijk van het glas dat je kiest, vier verschillende soorten tint niveaus en het is speciaal ontworpen voor bedrijven met veel glas. Voor bedrijven dient deze technologie als een grote bron van energiebesparing door de kosten voor verwarming en koeling te verlagen.

3. Toetsenbord met meerdere apparaten

Bluetooth-technologie wordt nog beter met het toetsenbord met meerdere apparaten. Zo is er een toetsenbord van Logitech. Op het eerste oog lijkt dat toetsenbord niet anders dan een normaal toetsenbord. Echter kan je dit toetsenbord ook gebruiken voor desktops, tablets en smartphones om verschillende taken – van het beantwoorden van sms-berichten tot het beantwoorden van e-mails – uit te kunnen voeren.

Er is in het toetsenbord ook een houder ingebouwd om je mobiele apparaat te kunnen koppelen en een draaiknop waarmee je kunt kiezen waar je toetsenbord in typt. Het is compatibel met Windows, Mac, Chrome, iOS en Android is voorzien van ingebouwde snelkoppelingen, die zorgen voor een algeheel productievere werkervaring.

4. Maak een touchscreen

AirBar is een compact, lichtgewicht apparaat dat jouw gewone laptop in een oogwenk in een touchscreen verandert. Bevestig eenvoudig via magneten de balk aan de onderkant van jouw laptopscherm, sluit deze via USB aan en gebruik alles van een penseel tot je vinger om je scherm te kunnen bedienen.

Het is compatibel met zowel Windows 10-laptops als Macs. Kleine bedrijven kunnen in een AirBar investeren om laptops te gebruiken om de interactiviteit in videoconferenties, vergaderingen en presentaties van klanten te verbeteren.

5. Cartridge vrije printer

Epson WorkForce EcoTank-printers zijn ideaal voor bedrijven met grote printbehoeften in zowel kleur als zwart-wit. Epson’s EcoTank cartridge-vrije printers elimineren het ongemak van het opraken van inkt op de meest ongelegen tijd en verminderen de frequentie van het kopen van vervangende inkt, waardoor kleine bedrijven hun activiteiten gestroomlijnd en efficiënt kunnen houden.

Ook leuk: Op zoek naar een luxe pen? Check deze toffe collectie op https://www.pengraveren.nl 

Deals die je niet mag missen

Apple Watch Series 3

PLaystation 5

Ring Video deurbel

Ook interessant

>