De leukste herentassen van dit moment

leuke herentassenTassen zijn normaal een typisch vrouwendingetje, maar eigenlijk bestaan er ook heel veel leuke heren tassen. En tassen zijn eigenlijk alleen maar handig, want als man zijnde moet je immers ook je spullen kunnen vervoeren van A naar B. Ben jij ook nog op zoek naar een leuke tas voor mannen? In dit artikel delen we de leukste herentassen van dit moment!

Saddle bag

De saddle bag (zadeltas) staat ook wel bekend als fanny pack of simpelweg heuptas. Deze tas was in de jaren ’80 helemaal hot en daarna een hele tijd niet, maar maakt nu een comeback. Wat er nu anders is aan deze tas is dat je de saddle bag nu crossbody draagt, als een soort schoudertas dus. De saddle bag is er niet alleen voor vrouwen, maar zeker ook voor mannen! Deze tas staat bijvoorbeeld erg leuk bij een sportieve outfit (zie ook volgende trend).

Nylon of polyester

Sportieve tassen zijn helemaal hot nu en dit zie je terug in de materialen nylon en polyester die voor veel tassen worden gebruikt. Grote weekendtassen gemaakt van dit glanzende stofje werden bijvoorbeeld op de catwalk gespot bij de herfst/winter 2018 Prada modeshow voor heren. Ook kleine nylon rugzakjes met een trekband – die typische gymtasjes die we vroeger allemaal hadden! – is een echte trend bij de heren. Een sportieve of casual outfit zal het beste bij deze trend.

Leren rugzak

Rugzakken gaan nooit uit de mode en leer zal altijd een stijlvol materiaal zijn voor een tas. Combineer deze twee dingen met elkaar en je hebt een mooie mannen tas te pakken! Ga bijvoorbeeld voor een leren aktetas met twee schouderriemen, zodat je de tas kan dragen als een rugzak. Deze moderne twist op de aktetas is erg geschikt voor een zakelijke outfit.

Mensen zochten ook naar

  • heren tassen outlet
  • stoere mannen tassen
  • heren tassen bijenkorf