januari 30

De drie leukste stranden van Nederland

0  reacties

Wanneer de kou het land uit is en het voorjaar en de zomer voor de deur staan, dan wordt het natuurlijk tijd om weer eens lekker naar het strand te gaan. Nederland is gezegend met prachtige stranden: voor iedereen wat wils. In dit artikel lees jij alles over de drie leukste stranden van Nederland. Met deze lijst kan het plannen van de warme daagjes uit beginnen!

Noordwijk: een heerlijk biertje op het strand

Ben jij op zoek naar een super gezellig strand, waar je na een lange en heerlijke dag aan zee ook een lekker hapje kan eten of kan afkoelen met een lekker drankje? Dan is Noordwijk een van de mooiste stranden van Nederland. Hier heb je niet alleen veel ruimte op het strand zelf, maar er zijn ook talloze leuke strandtentjes. Het fijne aan Noordwijk is dat er voor iedereen een geschikte tent is. Kortom, iedereen kan een geweldige dag hebben in Noordwijk.

Zo zijn er ontzettend fancy tentjes in Noordwijk, maar ook hele toegankelijke. Daarbij heb je een aantal hele hippe tentjes met een leuk en jong publiek. Hier wordt vaak lekkere lounge muziek gedraaid en is er een groot assortiment aan verschillende biertjes, wijntjes en hapjes. Hier sluit je een top dag aan een heerlijk strand op feestelijke manier af.

Ben jij wat minder van de muziek en de feestjes, dan kan je natuurlijk ook gewoon op het strand blijven, wat eten en drinken afhalen of naar een rustigere tent gaan.

noordwijk strand
Noordwijk heeft een van de mooiste stranden van Nederland

Ouddorp: de grootste stranden van Nederland

Wellicht ben jij minder van de strandtentjes en wil je gewoon een heerlijke rustige dag aan het strand met een mand vol lekker eten en een koud biertje. Om de drukte te ontvluchten zijn de stranden van Ouddorp op Goeree de leukste plek van Nederland. Hier heb je kilometer lange stranden zonder drukte en horeca-mogelijkheden. Dit biedt jou de kans om een heerlijke rustige dag te hebben.

De stranden zijn niet alleen super breed en uitgerekt, maar het strand loopt ook nog eens zeer langzaam af in de zee. Zo kan je gemakkelijk pootje baden en de zee inlopen. Ook is er ruim de mogelijkheid tot sport zoals voetbal en volleybal. Dit maakt de stranden ook uitermate geschikt voor kinderen. Tot slot kan je prachtig wandelen en spelen in de duinen die langs de stranden lopen.

Zandvoort: het klassieke Hollandse strand

zandvoort panorama foto
Panorama shot van Zandvoort (bron: pixabay)

Tot slot kan je natuurlijk ook één van de oudste stranden van Nederland bezoeken. Zandvoort behoort zeker tot de leukste stranden van Nederland aangezien je hier jouw dag op het strand kan combineren met andere activiteiten. Zo zijn er veel opties om naar de bioscoop te gaan, het theater, het Casino of om te gaan racen. Ben jij op zoek naar een combinatie tussen relaxen op het strand, een biertje en een activiteit, dan is Zandvoort de perfecte plek.

Ook heb je hier veel mogelijkheden tot het vinden van een goede slaapplek en is het strand makkelijk bereikbaar vanuit Amsterdam. Kortom, voor een mooi feestje of leuk dagje uit met maten, ben je hier aan het goede adres.


Tags


You may also like

Kunststof of glas?

De racefiets op het dak

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>