Lichtgewicht e-bike

Posted in  Lifestyle  on  juli 26, 2019 by  Jay0 comments

Dat e-bikes steeds populairder worden is al lang bekend. Sterker nog, kort geleden schreven we hier een stuk over. Alleen er zijn een aantal redenen waarom sommige mensen die een elektrische fiets eigenlijk wel zien zitten, toch nog niet de overstap maken. Een reden hiervoor is het gewicht. Mensen willen om verschillende redenen een lichtgewicht e-bike. Wij gingen op onderzoek uit en vonden voor jou de meest lichtgewicht e–bike van 2019. En het mooie is, deze is ook nog eens heel goed geprijsd!


De allerlichtste elektrische fiets 2019

De winnaar is de Cortina E-U1 N3 voor heren. Met een gewicht van precies 20,2 kilo is dit in de categorie lichtgewicht elektrische fiets de absolute winnaar. 20,2 is weliswaar stukken zwaarder dan een gemiddelde racefiets, voor een robuuste lichtgewicht elektrische fiets ids het een hele knappe prestatie. De fiets krijgt positieve reviews vanwege zijn rijgedrag en kwalitatieve onderdelen. Ben je een hele fanatieke fietser en wil je wekelijks meer dan 100 kilometer fietsen kan je de lichtgewicht elektrische fiets nog upgraden met een zwaardere accu.

Zelf kopen? Bekijk de fiets nu voor een tijdelijke actieprijs van € 1129!

Waarom een lichtgewicht e-bike

Er zijn verschillende redenen om voor een lichtgewicht e-bike te kiezen. Zo is het makkelijker op vakantie om de fiets achterop de auto in de fietsdrager te zetten. Maar nog belangrijker is dat een lichtgewicht e-bike zich beter gedraagt bij het sturen in de bochten, net als hybride fietsen. Je wil tenslotte een fietservaring die qua gevoel zo soepel mogelijk aanvoelt

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>