Logitech heeft weer eens een nieuwe headset uitgebracht, dit keer in een hogere prijsklasse namelijk de Logitech G935. Deze nieuwe headset is wel 70 euro duurder dan de vorige. Wat best apart is sinds Logitech bekend staat van het maken van betaalbare headsets. De wireless headset is bedoeld voor de pc, maar doet het ook zonder problemen op de Playstation 4 en de Nintendo Switch, helaas moet hij wel worden aangesloten op kabel voor de Xbox. In deze Logitech G935 review gaan wij alle nieuwe features behandelen en kijken of de Logitech G935 zijn prijs waard is.

Wat krijg je meegeleverd in de doos?

 • De Logitech G935
 • Micro USB oplader
 • Een 3.5mm headphone jack

Met de Logitech G935 wordt eigenlijk alles meegeleverd wat je zou verwachten, niks meer niks minder. Wat wel opvalt is dat er toch een 3.5 mm headphone jack wordt meegegeven terwijl de headset wireless is.

Het product zelf

Na het uitpakken van het product is het eerste wat opvalt aan de headset dat het materiaal veel luxer aanvoelt dan bij de headsets ervoor. Hij zit dan ook heel lekker op je hoofd en kan je hem daardoor ook uren lang op je hoofd hebben. Verder is hij relatief groot en ziet hij er dan ook uit als een echte gamersheadset. Wat heel leuk is, is dat je de LED kleur kan veranderen met bijna een ontelbare keuze uit kleuren. Zo kan je de headset matchen met bijvoorbeeld je keyboard of muis. Natuurlijk kan je deze optie ook gewoon uitschakelen als je geen behoefte hebt aan LED lichten.

De Logitech G935 komt met best wel wat knoppen, zo heeft hij natuurlijk de aan/uit knop, een volume rad, een mic mute knop en heeft hij nog 3 extra optionele knoppen die je zelf kan instellen.

Hoelang gaat de batterij mee van de Logitech G935?

Logitech geeft aan dat de batterij wel 12 uur kan meegaan. Wij hebben dit voor je getest en zijn er achter gekomen dat de batterij met de Led lichten aan wel 12 uur en 40 minuten kan meegaan. Wij verwachten dat hij nog langer kan meegaan als de Led lichten uitstaan. Dit is zeker voldoende, maar kan natuurlijk beter voor een headset in deze prijsklasse. 

Hoe is het geluid van de Logitech G935?

Je vraagt je zeker af hoe het geluid van deze headset is. Hij komt namelijk met DTS Headphone X 2.0, dat is het nieuwste geluidsystem en zou dan ook beter geluid moeten hebben dan de 7.1 surround sound. In de praktijk is het verschil haast niet te merken. Het geluid heeft een lichte bass overschot wat goed is voor gamen. Verder klinkt de headset heel goed en zeker beter dan headsets uit de lagere prijsklasse. Het geluid is dan zeker meer dan voldoende. Helaas is het wel zo dat de Logitech G935 alleen surround sound ondersteunt op pc’s en dus niet op consoles.

Hoe is de microfoon van de Logitech G935?

De microfoon zit aan de linkerkant en is makkelijk uitklapbaar. Net zoals zijn voorganger is de microfoon van de G935 heel erg goed en doet hij wat je verwacht. Je bent goed  en zuiver te horen, zelfs in hectische momenten. Verder gaat hij automatisch op mute als je de microfoon omhoog schuift, wat heel erg handig is.

Conclusie

De headset zit zeer comfortabel en heeft een zeer goede geluid en microfoonkwaliteit. Verder beschikt hij over surround sound voor de pc en is hij dus eigenlijk bijna perfect voor de PC gamers onder ons. De batterij is goed genoeg zelfs met Led lichten aan. Ook voor de console gamers is deze headset goed genoeg, ik raad hem wel af voor de Xbox gamers omdat hij alleen verbind met kabel. In conclusie is het een goede comfortabele headset en voldoet hij naar de verwachtingen uit zijn prijsklasse. Wil jij hem nou gelijk bestellen? Klik dan hier.

De voordelen:

 • Uitmuntende geluid
 • Uitmuntende microfoons kwaliteit
 • Surround sound op de pc
 • Zit comfortabel
 • Goede batterij
 • Hij is wireless
 • Heeft Led lichten
 • Heeft veel knoppen en opties

De nadelen:

 • Geen surround sound op consoles
 • Niet wireless voor de Xbox
 • Misschien iets te groot

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>