5 dure maar betaalbare horloges om in te investeren!


Investeren in dure horloges?

Wat vrouwen met tassen, schoenen, sieraden en eigenlijk alle accessoires hebben, hebben wij mannen met horloges.
Een mooi, klassiek horloge maakt een outfit echt af. Maar het hoeft niet alleen een fashion item te zijn. Het kan, net als een dure cognac, een verstandige belegging zijn. De mannen achter de grootste online marktplaats voor horloges geven nu gratis een aantal beleggingstips. En het mooie is, je hebt er geen tienduizenden euro voor nodig.

1. Tudor Heritage Black Bay

PRIJS: +- 2395 €

Dit horloge met klassieke vintage look is niet voor de uitslovers. Alhoewel de prijs niet voor iedereen is weggelegd (ruim 2000 euro) is dit horloge geen opvallende verschijning voor de typische ‘bling-bling patsers’ onder ons.
Dit horloge komt met een stalen schakelband maar onderstaande stoffen bandje wordt gratis meegeleverd En wij vinden deze eigenlijk veel mooier. Volgens de experts is deze Tudor prima geprijsd en zal de prijs die de consument er voor over heeft snel toenemen op het moment dat de laatste exemplaren zijn verkocht in de winkel.

beleggen in horloges

De Tudor Heritage Black Bay

 2. Omega Seamaster 300M

PRIJS: +- 5275 €

Dit oorspronkelijke duikershorloge zal je niet zo snel miljonair maken, toch is het een hele veilige investering. Hoewel het geen Rolex is, zijn de details verrassend mooi uitgewerkt. Omega zal zich de komende jaren meer bezighouden met het maken van duurdere horloges waardoor de kenners er van overtuigd zijn dat dit horloge van iets meer dan 5000 euro nog meer in waarde zal gaan stijgen.

Omega seamaster professional

Voor 5300€ is ie van jou!

3. Tag Heuer Silverstone (limited edition)

PRIJS: +- 5095 €

Misschien wel de beste tip uit deze lijst van 5. De afgeronde vierkante wijzer plaat met leren band zal niet bij iedereen in de smaak vallen. Als belegging is het een echter de beste uit deze lijst. Waarom? Limited editions zijn uiteraard al extra interessant voor verzamelaars en investeerders. En dat gelimiteerde Tag Heuer uurwerken snel in waarde kunnen stijgen hebben we eerder gezien. Met de Tag Heuer Monaco gebeurde namelijk precies hetzelfde. Als je nog vijfduizend euro op je spaarrekening hebt staan raden wij je aan om deze zo snel mogelijk er af te halen en dit horloge te kopen. Je zal er meer rente op vangen dan dat de banken tegenwoordig geven.

TAG heuer

Vintage, klassiek en elegant

4. Rolex Sky Dweller

PRIJS: +- 26.000 €

De lijst zou niet compleet zijn zonder minimaal 1 Rolex te behandelen. De Sky Dweller is echter wel een heel bijzonder model. Waar Rolex natuurlijk al bekend staat om de precisie en complexiteit van hun vakmanschap, is de Sky Dweller een geval apart. Dit model bevat namelijk veel informatie, zelfs de kalendermaand. Wij betwijfelen wel of iemand die 26.000 euro kan uitgeven aan een horloge een reminder nodig heeft welke maand van het jaar hij of zij leeft. Het is, naar onze mening, ook niet een van de mooiste Rolexen die er verkrijgbaar zijn, zeker niet voor dit geld. Toch zal de waarde volgens de experts toenemen in de komende decennia.

Rolex sky dweller

Niet bepaald de allermooiste Rolex

5. Omega Spacemaster Z33

PRIJS: +- vanaf 5000 €

Ja, het lijkt op een ruimteschip of een slecht ontworpen designlamp die je in het stulpje van een Dave Roelvink zou verwachten. Er schijnen echter mensen te zijn die dit exemplaar oprecht mooi vinden. Wij kunnen ons daar niet in vinden. Wij kunnen ons wel vinden in de mening van de specialist. Die verteld dat dit soort horloges (uniek en beperkte uitgave) het bijna altijd goed doen. Naast het afzichtelijke uiterlijk heeft dit digitale uurwerk nog een speciale functie. Je kan hier namelijk je flight logs in bijhouden. Wel zo handig al je een piloot bent, of op vakantie gaat.

Spacemaster z 33

…..

Misschien is dit ook iets voor jouw

Facebook

Instagram

Please config your instagram