• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Tech
  • /
  • Maak kennis met de nieuwe Google Pixel 7 pro

Naar een smartphone die alles kan, hoef je vanaf nu niet verder meer te zoeken. Je gaat in dat geval enorm veel plezier beleven aan de Google Pixel 7 pro. Dit model staat bekend als de meest geavanceerde smartphone van het merk tot nu toe. Dit betekent dat de telefoon niet alleen erom snel is, maar ook nog eens uit is gerust met een batterij van extreem hoge kwaliteit. Meer weten over dit model? Je leest er hier alles over! 

Uitgerust met een display in een haarscherpe kwaliteit 

Of je nu regelmatig spelletjes speelt, moet bellen of e-mails stuurt, in alle gevallen is een display in een haarscherpe kwaliteit wel zo fijn. De Pixel 7 pro is uitgerust met een 6.7-inch QHD+ OLED display en Corning Gorilla Glass Victus. Daarnaast heeft de luxe smartphone een 120 Hz verversingssnelheid en is te verkrijgen in zwart, wit en grijsgroen. 

Maak kennis met de nieuwe Google Tensor G2 

De drijvende kracht achter de elegante en mooie Pixel 7 Pro? Maak kennis met de nieuwe Google Tensor G2. Dankzij deze processor kan alles wat je doet op je telefoon veilig en soepel verlopen. Ook zijn al je gegevens net even wat beter beschermd dankzij de Titan M2-beveiligingschip én ingebouwde VPN. Redenen genoeg dus om dit model in huis te gaan halen! 

Het model ligt erg prettig in de hand 

Het is natuurlijk erg fijn om te weten dat de smartphone voldoet aan de laatste technische ontwikkelingen. Echter is het design minstens zo belangrijk en het model moet makkelijk in gebruik zijn. Maak je je daar met dit model vooral geen zorgen over. Het model ligt erg prettig in de hand en is ook nog eens erg duurzaam. Je gaat daardoor zonder twijfel enorm veel plezier beleven aan dit model. Wel zo leuk om te weten natuurlijk. 

Je maakt de mooiste foto’s met de smartphone 

Wist je dat de smartphone uit is gerust met maar liefst vier geavanceerde camera’s? Ideaal als je een groot liefhebber bent van fraaie fotografie. Je maakt namelijk gebruik van de volgende camera’s als je de smartphone in huis haalt: 

  • 50 MP groothoek (hoofd camera)
  • 12 MP ultra groothoek camera
  • 48 MP telelens met 30x zoom
  • 10.8 MP selfiecamera

Met een camera die deze specificaties bevat hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit van je foto’s; jouw landschapsfoto’s en selfies zullen haarscherp zijn.

Een batterij die de hele dag meegaat

Google introduceert voor hun nieuwe Google Pixel model twee aangepaste batterij functies. Met ‘aangepast batterijgebruik’ gaat jouw Google Pixel 7 pro nu meer dan 24 uur mee. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over de batterij van je smartphone gedurende de dag. Met de functie ‘extreme batterijbesparing’ gaat jouw Pixel Pro 7 zelfs tot wel 72 uur mee. Dit nieuwe model kan je dus één of zelfs meerdere dagen gebruiken zonder hem op te laden. Is hij toch leeg? Dan is hij ook weer binnen no-time opgeladen. Een batterij die zo lang mee gaat is tegenwoordig ongekend!

Verder lezen?

Bekijk onze Tech categorie.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>