• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Cars
  • /
  • Maak Private Leasen nog comfortabeler, ga voor een automaat

Private lease is ontzettend populair en wij snappen wel waarom. Zo rijd je altijd in een spiksplinternieuwe auto, zijn alle kosten -behalve voor brandstof- gedekt, heb je 24/7 pechhulp en krijg je meestal vervangend vervoer bij schade of diefstal. Kortom: private leasen ontzorgt en biedt comfort. Het enige dat je nog zelf moet doen is autorijden. Wil jij het rijden nóg comfortabeler maken? Private lease dan een automaat! Wij geven je 3 redenen om voor een auto met automaat te kiezen. 

1. Zorgeloos en ontspannen onderweg

Auto’s die voorzien zijn van een automaat hebben enkel een rem en een gaspedaal. Je hoeft dus niet meer te schakelen, wat betekent dat je een stuk relaxter kunt rijden. Het op- en afschakelen, zo’n beetje het vermoeiendste van filerijden, is met het rijden in een automaat verleden tijd. En wat denk je van autovakanties? Hele dagen in de auto op weg naar jouw vakantiebestemming. Aan het eind van de dag wist je in ieder geval zeker dat je rechterarm en linkerbeen stijf zouden zijn. Met een automaat rijd je ontspannen en stap je een stuk relaxter de auto uit, en de vakantie in!

2. Een automaat is beter voor het milieu

Tegenwoordig ontbreekt in bijna de helft van de nieuwe auto’s de versnellingspook en dat is niet voor niets. Vroeger werd er over automaten gezegd dat ze langzaam waren, hoge uitstoot hadden en erg duur waren. Tegenwoordig zijn automaten die rijden op brandstof zuiniger dan handgeschakelde auto’s en dus minder slecht voor het milieu. En wat dacht je van elektrisch rijden? Elektrisch rijden is op dit moment enorm populair en de laadpalen schieten als paddestoelen de grond uit. Elektrische auto’s zijn enkel verkrijgbaar als automaat. Weliswaar draagt dit niet bij aan het comfort van de auto maar het is voor veel mensen een belangrijke reden om te kiezen voor het private leasen van een automaat

3. Veiliger

Eerder benoemden wij al dat je in een auto met automaat een stuk relaxter rijdt dan in een handgeschakelde auto. Maar het niet gebruiken van je linkervoet en het minder gebruiken van je rechterarm heeft nog een heel groot voordeel. Het zorgt er namelijk ook voor dat jij een stuk veiliger bent op de weg. Doordat je niet hoeft te schakelen en te ontkoppelen kun je altijd twee handen aan het stuur houden en je volle aandacht op het verkeer vestigen. 

Lachend achter het stuur? Lease een auto met automaat!

Een vast maandbedrag, geen onverwachte kosten? Private leasen is autorijden zonder gedoe. Wil je meer informatie over het private leasen van een automaat? Bij partijen als Lease’m zie je direct wat het je maandelijks gaat kosten, zonder addertjes onder het gras.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>