De echte man staat achter het aanrecht


  • Home
  • /
  • Food
  • /
  • De echte man staat achter het aanrecht

De tijd dat koken alleen aan vrouwen is uitbesteed ligt ver achter ons. Het is niet voor niets dat juist de meeste chef-koks van het mannelijk geslacht zijn. En wat dacht je van al die bekende tv programma’s waarin de mannelijke chef-kok de scepter zwaait? Dankzij mannen als Gordon Ramsay en Anthony Bourdain is koken hot. Een echte keukenprins wil ook thuis zijn gasten imponeren. Een stoere keukeninrichting mag dan niet ontbreken.

Hoe maak je de keuken robuust?

Tegenwoordig zien we steeds vaker een mannelijke keukeninrichting. Door materialen te gebruiken als beton en hout, zorg je al snel voor een robuuste uitstraling. Ook de combinatie van zwarte keukenfrontjes gecombineerd met industriële elementen, draagt bij aan een stoere sfeer. Een goede toevoeging op deze look is het kookeiland, waarbij jouw gasten plaatsnemen terwijl jij ze de lekkerste gerechten presenteert. Met een robuuste keukenkruk, maak je de keuken compleet. Zoek ter inspiratie bijvoorbeeld op kruk industrieel en creëer je ultieme mannenkeuken.

Accessoires maken de man

Met alleen de inrichting ben je er nog niet. Wil je écht indruk maken? Dan zorg je voor voldoende mannelijke keukenaccessoires. Hiermee maak je jouw mannenkeuken helemaal af. Dat je daar goed over hebt nagedacht, laat je zien door te koken in duurzame gerecyclede pannen gemaakt van bijvoorbeeld oude spoorrails of gevangenistralies. Om je kleding netjes te houden draag je een leren schort en je houtgerijpte whisky serveer je vanuit je jerrycan bar. Dit alles met bijpassende leren onderzetters en placemats. Je houten snijplanken laat je opvallen door ze op te hangen aan een industrieel wandrek. Jouw industriële keuken inrichting, aangevuld met accessoires zorgen voor een keuken waar menig man jaloers op zal zijn.

Deals die je niet mag missen

Apple Watch Series 3

PLaystation 5

Ring Video deurbel

Ook interessant

>