mei 27

Dit mag niet ontbreken in een mancave!

0  reacties

Eindelijk is het dan zover. Je hebt heel wat uren werk gehad om als man je eigen ruimte te creëren en op deze manier je eigen plek te hebben. Maar dan komt de grote vraag? Wat ga je eigenlijk allemaal in je mancave zetten? Wat is net als een televisie absoluut onmisbaar voor deze ruimte die je voor jezelf als man gaat inrichten.

De televisie

Een blikvanger in je eigen mancave moet natuurlijk de televisie zijn. Een mooi scherm waarop je het voetbal, de actiefilm rustig kan kijken, zonder dat er gemopperd wordt of de televisie op een andere zender mag. De techniek van de televisie en de beeldschermen is zoveel verbetert dat de kwaliteit van de film of sportevenement haarscherp te zien is. Alsof je in de bioscoop bent of alsof je de wedstrijd life bijwoont.

Meubelen

Met een goede televisie is het natuurlijk nog niet klaar. Een stoel waar je in kan zitten of een bank is dan de volgende stap. Er zijn bijvoorbeeld stoelen waar je in de armleuning een koelvakje hebt zodat je bier op temperatuur blijft. Of neem die bank die tenminste wel groot genoeg is om lekker op te kunnen liggen. En bedenk bij de aanschaf, het is mijn ruimte, mijn idee, mijn invulling en mijn keuze. Je vrouw of vriendin wil natuurlijk meebeslissen maar probeer dat zo vriendelijk mogelijk af te houden. Als je een tafel neemt, kies dan voor een exemplaar waar je voeten lekker op kunnen rusten.

Koelkast

De ultieme droom van een man bij een mancave is een koelkast met daarin een ruime keuze aan frisdrank en bier. Zorg ervoor dat je bij het inrichten van je mancave hier ruimte voor hebt. Niets is zo vervelend om tijdens een film of halverwege wat entertainment als een sportevenement op zoek te moeten gaan naar iets te drinken en zo een spannend of misschien wel een beslissend moment te moeten missen.

Tot slot

Een mancave is voor mannen. Je eigen plek waar je kan en mag doen wat je wilt. Neem die ruimte en vrijheid die je krijgt en probeer vooral veel plezier te hebben als je zo je eigen plek aan het creëren bent.


Tags


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>