Manden in je interieur? Zo doe je het!

Manden zien er natuurlijk altijd goed uit, maar veel mensen weten niet precies hoe ze in hun interieur passen. Maar, wij hebben goed nieuws. Rieten manden passen namelijk op allerlei manieren in je woonstijl, maar dit geldt natuurlijk ook voor de exemplaren die van andere materialen gemaakt zijn. In dit artikel introduceren we drie doeleinden waarvoor je een mand kunt gebruiken.


Opbergmand

Een mand is natuurlijk hartstikke handig om te gebruiken als een opbergplek. Dit is met name het geval als je veel spullen hebt maar juist weinig opbergruimte hebt. Zo’n opbergmand is dan natuurlijk hoe dan ook nuttig.

Daarnaast kun je een maand ook zeker voor dit doeleinde gebruiken als je kinderen hebt. Zij hebben natuurlijk heel veel speelgoed wat ergens opgeborgen moet worden, want je wilt niet dat het een rommeltje wordt in huis.

Een mand van rotan of van riet is dan zeker handig. Je kunt uiteraard allemaal spulletjes er gemakkelijk instoppen, terwijl je het er ook eenvoudig uithaalt.

Bloempot

Daarnaast kun je een rieten of rotan mand natuurlijk ook gebruiken voor een creatief doeleinde. Dit kan natuurlijk heel leuk zijn, maar ook super origineel. Je kunt er dan ook voor kiezen om de mand te gebruiken als bloempot. Dit gaat er hoe dan ook mooi uitzien, maar je kunt er ook nog eens veel mee variëren. Voor alle planten en bloemen is er namelijk wel een mooie mand te vinden die er perfect bijpast.

Zo zou je kunnen kiezen voor mooie, gekleurde bloemen, maar voor een kleine cactus valt ook zeker een mand te vinden.

Dierenmand

Je huisdieren hebben natuurlijk een plekje nodig om tot rust te komen. Daar is een mand in principe perfect voor. Er zijn zelfs speciale dierenmanden verkrijgbaar die van riet of rotan gemaakt zijn, maar je kunt natuurlijk ook voor een normale mand kiezen.

Om het nog comfortabeler te maken voor je kat of hond kun je een kussentje of dekentje in de mand leggen. Hier kunnen ze dan heerlijk op slapen. Perfect voor je huisdier, maar het heeft dus tevens een mooi effect op je interieur.