3 manieren om je pantalon of chino te dragen


De pantalon en de chino worden steeds populairder en je ziet ze dan ook steeds vaker. Ze zijn ideaal voor in de lente en je kunt zo met zo’n beetje alles combineren. Dit komt omdat ze geschikt zijn voor een nette look, maar ook voor een casual outfit. Daar komt dan nog bij kijken dat ze meestal lekker luchtig gedragen kunnen worden, waardoor het de ideale broek is. Maar hoe kun je hem nou het beste combineren? Je leest het in onderstaand artikel.

Tip: zoek je nog een trendy pantalon of chino? Bij Genti Clothing hebben ze stijlvolle broeken voor heren!

Hipster

Bij zo’n beetje elke stijl past de chino of de pantalon wel, en dus ook in de hipster stijl. Er zijn dan veel verschillende stijlen en printjes die de broeken hebben. Denk bijvoorbeeld aan een schotse ruit, een bies of gewoon simpele streepjes. Verder zijn er ook nog verschillende fits waar je uit kunt kiezen. Zo heb je bijvoorbeeld een skinny fit die wat strakker zit of de iets lossere regular fit.

Casual

Een chino of pantalon is op zichzelf een redelijk chique broek, maar het ligt er vooral aan waar je hem mee combineert. Zo kun je hem heel gemakkelijk casual maken door er een polo of een overhemd bij te dragen. Je zou er zelfs voor kunnen kiezen om er gewoon een hoodie of een simpel shirt op te dragen. Door te kiezen voor een shirt met een felle kleur of een opvallende print, wordt je outfit meteen heel casual. Daarnaast zijn ook de schoenen belangrijk. Door deze broek te combineren met simpele sneakers, is je hele look meteen helemaal anders.

Formeel

Natuurlijk kun je een nette pantalon of een chino ook heel goed gebruiken als je wat formeler gekleed wil gaan. Ook de kleur hierbij is belangrijk. Kies bijvoorbeeld voor een kaki chino met een wit overhemd en een donkerblauw colbert. Je kunt het natuurlijk ook omdraaien en kiezen voor een donkerblauwe broek met een wit overhemd en een beige colbert.

Deals die je niet mag missen

Apple Watch Series 3

PLaystation 5

Ring Video deurbel

Ook interessant

>