Marco Schuitmaker boeken? Dit kost de zanger ECHT per uur

Posted in  Finance  on  januari 11, 2024 by  San0 comments
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Finance
  • /
  • Marco Schuitmaker boeken? Dit kost de zanger ECHT per uur

Wil jij de avond van je leven hebben en deze avond afsluiten met een optreden van Marco Schuitmaker? De populariteit van de zanger van Engelbewaarder is enorm gestegen nadat zijn hit veelvuldig voorbij kwam op sociale media zoals TikTok. We kunnen je echter wel verklappen dat het inhuren van deze volkszanger niet goedkoop is. In dit artikel vertellen we je o.a. wat het kost om Marco Schuitmaker te boeken.

Wat kost het om Marco Schuitmaker te boeken?

Het boeken van Marco Schuitmaker kost € 6,995 per half uur. Dit bedrag is exclusief BTW en eventuele BUMA kosten. De populaire volkszanger treed op door het hele land.

Tot kort geleden waren deze kosten bijna 40% kgoedkoper, maar na zijn doorbraak bij het grote publiek is het tarief toegenomen. Bij deze kosten is rekening gehouden dat er techniek wordt verzorgt voor maximaal 200 personen. Bij een groter publiek kunnen er dus extra kosten bijkomen. Dit is een fors bedrag maar wel vergelijkbaar met andere populaire A-artiesten uit Nederland. Je kunt Marco Schuitmaker boeken via zijn officiële management kantoor.

Wat verdient Marco Schuitmaker per uur?

We hebben net gelezen dat het inhuren van Marco bijna 7000 euro per halfuur kost. Per uur kost Marco Schuitmaker dus afgerond € 14.000,-. Dit is echter niet wat de zanger van Engelbewaarder ook verdient. Van dit geld gaat er een deel naar zijn management die volop bezig is met het regelen van optredens. Ook moet er techniek verzorgt worden door en komt er een entourage mee die er voor zorgt dat de optredens van Marco soepel verlopen.

Wij schatten dat Marco Schuitmaker na aftrek van alle kosten 8.000 euro per uur verdient. Hierbij is het ook belangrijk te vermelden dat hij natuurlijk niet ieder uur van de dag kan optreden. Wel zal hij ook regelmatig andere 'schnabbels' hebben die hem een extra zakcentje opleveren.

Het huis
Dat hem dit geen windeieren legt mag duidelijk zijn. Recentelijk kocht de zanger een mooi landhuis in het Groningse 'Pelze'. Dit huis stond te koop voor meer dan 900.000 euro dus we hoeven voorlopig geen medelijden met hem te hebben.

Waarvoor kun je Marco Schuitmaker inhuren?

Je kunt Marco Schuitmaker voor allerlei soorten optredens en feesten inhuren. Denk hierbij aan dorpsfeesten, trouwerijen, en communies. Daarnaast wordt de zanger ook regelmatig geboekt op feestjes van plaatselijke voetbalverenigingen. Een ding is zeker: als Marco komt zingen dan gaat het dak eraf en loopt iedereen met een lach rond. Ongetwijfeld zul je (een deel van) de kosten weer terugverdienen met extra omzet uit bier en andere alcoholische versnaperingen!

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>