Dit is het meest luxe hotel van Nederland?


Een uitstapje met vrienden of je vriendin is altijd leuk om op de planning te zetten, zeker in tijden van covid dat er weinig mogelijk is. Daarom moet je zelf de slingers ophangen in het leven en er wat van maken. Er zijn genoeg hotels in Nederland waar je een bezoek aan kunt brengen, maar er steken een paar hotels er boven uit qua luxe. Niet iedereen zal een nacht aan zo’n ongelofelijk luxe hotel kunnen betalen. Maar mocht je toch nieuwsgierig zijn dan hebben wij het meest luxe hotel van Nederland voor je opgezocht. Wij vertellen je waarom mensen dit super dure en luxe hotel van Nederland bezoeken, zometeen begrijp je waarom!

Het Waldorf Astoria hotel

Hoe kan het ook anders dat het meest luxe hotel van Nederland aan de herengracht midden in Amsterdam staat? Misschien heb je er al eens van gehoord maar we hebben het hier over het Waldorf Astoria Hotel.

Het Waldorf astoria hotel telt 93 kamers, hieronder vallen zowel suites als lofts. Als er iets is dan wordt je binnen no time op je wenken bedient. Zoals je vroeger een conciërge kende voor de hele school is dat hier wel anders, want werkelijk elke gast heeft zijn eigen conciërge! Hou je van unieke plekken of van groen dan zit je hier zeker goed want dit prachtige Waldorff hotel heeft zelfs een binnentuin, het is ook nog eens de grootste van Amsterdam! Als je toch al aan de wandel bent dan kan je gelijk doorlopen naar het Rijksmuseum met haar museumplein of andere leuke plekjes als de Pijp.

Wat dit hotel pas écht luxe maakt is de spa van Guerlain en het heerlijke zwembad.

Een hapje eten

Mocht je trek krijgen van al deze luxe dan kan je terecht bij meerdere restaurants en bars om een hapje te eten en wat te drinken. Misschien had je hier alleen maar 5 sterren restaurants verwacht maar in het fantastische Amsterdamse hotel zit onder andere een 2-sterren restaurant gevestigd. Het bezoek aan dit restaurant zal je niet snel vergeten want in dit Amsterdamse hotel vindt je geen stamppot met worst, maar gerechten van internationaal niveau.

We hadden het net al even over de binnentuin, hier kan je dineren op elk gewenst moment tussen 9:00 en 21:00. Een hapje eten in de Peacock Alley maakt jouw ervaring onvergetelijk.

Als je de echte Waldorf experience wilt dan zal je ‘sochtends aan de Goldfinch Brasserie een bezoek moeten brengen. Je kan hier genieten van een super heerlijk ontbijt, maar als je haast hebt kan je ook kiezen voor een snelle Breakfast Box.

Trek je mooie nette kleding maar uit de kast en stop hem in je koffer want ‘s avonds drink je natuurlijk een cocktail van hoge kwaliteit in de Vault Bar. Naast cocktails heb je natuurlijk ook Whiskeys, Champagnes en noem het maar op.

Keuze uit kamers

Er is keuze uit verschillende kamers als je een verblijf wilt boeken bij het Waldorf Astoria hotel. Je raadt het nooit maar er zijn zelfs kamers die privé toegang hebben tot het zwembad en de spa, wow! Heb je thuis een bed van 140 centimeter dan kies je misschien deze keer wel voor de kamer met een mega kingsize bed. Ben je een dromer en kan je genieten van “mensen kijken” dan is de suite met uitzicht op de Herengracht misschien wel wat voor jou.

Prijs

Je voelde hem vast al aankomen want aan het meest luxe hotel van Nederland zit natuurlijk ook een prijskaartje. Toch vinden we het nog best meevallen en hadden wij het duurder verwacht. Het hangt natuurlijk af van welke kamer je neemt maar je zal al in het Waldorf Astoria Hotel kunnen overnachten vanaf 516 euro! Het kost wat centen maar als je bijvoorbeeld je 5 jarig jubileum met je vriendin wilt vieren dan is het nog best te doen. Helaas is de prijs niet inclusief want je zal voor alle faciliteiten nog apart moeten betalen. Calculeer dan maar in dat je zeker 1000 euro kwijt bent voor met z’n twee als je gebruik wilt maken van de spa en een lekker hapje wilt gaan eten in het sterren restaurant.

Een bezoek aan dit hotel is dus ook voor jou mogelijk alleen zal je hier wel eventjes voor moeten sparen. Gelukkig zijn er nog hotels in Nederland waar je ook kan genieten van een overnachting maar je net iets minder kwijt bent

Deals die je niet mag missen

Apple Watch Series 3

PLaystation 5

Ring Video deurbel

Ook interessant

>