Hoe kies je een mooie maar toch nette zomer outfit uit?

Een leuke en toch nette outfit samenstellen in de zomer is niet altijd eenvoudig. Je wilt een comfortabele outfit aan wanneer het warm is, maar voor zakelijke afspraken of bijzondere gelegenheden past een korte broek en singlet niet altijd. Wil je weten welke mode opties jij hebt voor in de zomer? In dit blogartikel lees je welke outfits perfect zijn als leuke én nette zomerse outfits.


Luchtige overhemden
Om jouw outfit net en zakelijk te houden, is een overhemd de beste optie. Een overhemd kan warm klinken voor in de zomer, maar wanneer je de juiste overhemden aanschaft geniet je ook van luchtigheid. Kies voor een overhemd van een stof dat lucht doorlaat. Linnen is bijvoorbeeld een ideale stof, maar profuomo heeft ook veel leuke zomerse blouses van licht materiaal.

Profuomo overhemden zijn altijd lekker licht en voorzien van de leukste designs. Zo kun jij een fleurige zomergarderobe samenstellen. Kies bijvoorbeeld van een overhemd met bloemenprint om en draag deze op een gekleurde broek. Zo heb je een leuke en nette outfit voor in de zomer.

Welke broeken?
Geef jouw zomerse garderobe een upgrade met de juiste broeken. Hoe fijn het ook is om een zwembroek of een korte jeans te dragen, wanneer het warm is, dit kan niet als nette outfit. Toch hoef je in de zomer niet te zweten in een warme pantalon. Kies voor lekkere luchtige meyer broeken. Het merk meyer heeft mooie broeken in de zomercollectie.

Kies of voor een nette broek in een vrolijke kleur of ga juist voor een effen broek. Deze broeken zijn licht en laten lucht goed door. Hierdoor hoef jij het helemaal niet warm te hebben in de zomer.

mannen accessoires
Accessoires maken het mogelijk om goed te ‘matchen’

Accessoires
Je kunt jouw nette zomerse outfit ook nog extra speciaal maken met de juiste accessoires. Investeer in een paar mooie accessoires en maak jouw nette outfit helemaal af. Wat dacht je van een mooie riem? Heb jij een zomerse outfit in groentinten gekocht? Vergeet dan niet om hier een bijpassende riem voor uit te zoeken.

Zomerse accessoires kunnen ook bijzonder functioneel zijn. Een coole zonnebril geeft je direct een leuke uitstraling en beschermt natuurlijk tegen de zon. Ook is een hoed een goede accessoire om het hoofd koel te houden. Een mooie zomerse hoed kan jouw nette outfit net wat leuker maken.

Vind jij het ook lastig om een leuke zomerse outfit samen te stellen die ook nog eens net en zakelijk is? Dat hoeft helemaal niet lastig te zijn. Maak gebruik van de bovenstaande tips en creëer in een handomdraai een prachtige zomerse garderobe met nette kleding.