• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Gaming
  • /
  • Nieuwe laptop? Kijk naar de volgende accessoires

Het aanschaffen van een nieuwe laptop is al een hele klus op zich. Er zijn ontzettends veel laptops waar je uit kan kiezen. Verschillende besturingssystemen, formaten, opslagruimte, etc. Als je dan eindelijk de perfecte laptop gevonden hebt, ben je klaar. Of toch niet? Het is altijd handig om direct wanneer je een laptop aanschaft, hier ook bijpassende accessoires voor te kopen. Zo haal je namelijk het optimale uit jouw laptop en hoef je je hier later geen zorgen meer over te maken. De volgende accessoires zijn niet te missen bij een laptop.

Een hoes of sleeve

Of je nou wel of niet van plan bent om met jouw nieuwe laptop te reizen (naar bijvoorbeeld werk of school), het aanschaffen van een goede hoes is altijd belangrijk. Ook wanneer hij bijvoorbeeld op het bureau ligt maar niet gebruikt wordt, is het handig om er een hoes om te doen. Zo beschadigt de laptop niet en is hij extra beveiligd tegen bijvoorbeeld stoten. Zorg voor een hoes die precies past, zodat de laptop niet gaat schuiven of iets dergelijks. Koop je een hoes met nog een extra vak, kun je hier ook extra laptop onderdelen in kwijt zoals je Acer oplader of draadloze muis.

Randapparatuur

Wordt het een laptop waar je werk op wil verrichten voor je baan, en ga je er dus elke dag veel uur op besteden? Dan is het slim om een losse muis aan te schaffen, maar ook een laptop steun zodat je hem makkelijk op een goede hoogte en positie neer kan zetten. Als je elke dag achter je laptop zit, is dit zeker aan te raden. Zo krijg je automatisch een betere houding en heb je ook minder snel van bijvoorbeeld je rug of nek. Ook kun je ervoor kiezen om een los toetsenbord te gebruiken.

Handige extra’s

Bepaalde dingen zijn nou eenmaal enorm handig om bij de hand te hebben en te houden als je een laptop hebt. Zo zijn usb-sticks nooit overbodig. Slim is om een usb-stick aan te schaffen met veel opslagruimte, zodat je hier in een keer veel dingen op kan zetten die je niet direct nodig hebt. Denk aan oude foto’s en video’s, of oude bestanden van bijvoorbeeld school. Dit neemt dan geen ruimte in op de harde schijf van je laptop. Ideaal dus! Ook SD-kaartjes zijn ideaal voor bestanden als deze. Hier past wel vaak minder op, dus zorg ervoor dat je iets aanschaft waar genoeg op opgeslagen kan worden.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>