Only Fans: Wat is het en hoe werkt het?

Posted in  Media  on  januari 11, 2024 by  San0 comments

OnlyFans, ongetwijfeld dat je er wel een keer over gehoord hebt. Wanneer jij je op social media bevindt zijn er tal van accounts die je proberen over te halen naar hun eigen OnlyFans account te gaan. Maar wat is OnlyFans nu eigenlijk precies? Waarom doen zoveel mensen eraan mee? En nog belangrijker, waarom spenderen zoveel mensen er hun geld aan? Lees vooral verder om erachter te komen hoe OnlyFans werkt, hoe de Nederlandse OnlyFans is en wat jij zou kunnen verdienen met OnlyFans!

Wat is OnlyFans?

Only Fans is wellicht wel het snelst groeiende social media platform op de wereld. we zeggen social media, al is het niet echt te vergelijken met alle andere social media platformen die je kent. De meeste hebben namelijk allemaal dezelfde restrictie die Only Fans absoluut niet heeft. Only Fans is namelijk bedoeld om expliciete content te creëren, verspreiden en uiteraard te bekijken. Andere social media platformen bannen ronduit iedere vorm van expliciete contant, op hooguit wat bikini foto's na.

Bij Only Fans is het juist de bedoeling dat er expliciete content gemaakt wordt. Hier draait het gehele platform om. Dit betekent dat naakt en seksuele content allemaal is toegestaan op Only Fans.Ons favoriete account is trouwens dat van Corinna Kopf.

Origineel was Only Fans bedoelt om je favoriete artiest te volgen, totdat vanaf 2018 er een naaktfoto gekocht kon worden via het platform voor tien dollar. Vanaf dat moment is het platform hieromheen gaan draaien. Dit heeft OnlyFans ontzettend hard laten groeien.

Let Op:
Omdat veel OF modellen ruzie hebben met het platform stappen er steeds meer modellen over op alternatieven. Een daarvan is FanCentro. Het g*ilste account van dit moment is ongetwijfeld die van Melena Maria. Bekijk hier haar exclusieve foto's!

Hoe werkt OnlyFans?

OnlyFans is een platform waarop iedereen een ander persoon kan volgen. In tegen stelling tot bij andere platformen, waarbij je iemand gratis kunt volgen, is het bij OnlyFans tegen betaling. Er zijn gedeeltes die gratis zijn, al is dit vaak niet de echt expliciete content.

OnlyFans werkt als volgt. Iedereen, ouder dan 18 jaar, kan zelf een account opzetten om content te gaan maken. Content kan van alles zijn, al is het natuurlijk gericht op de expliciete content. Dit betekent vaak, een vorm van, naakt. Wanneer jij content maakt kun jij dit plaatsen via jouw persoonlijke Only Fans account.

Iemand die een account heeft maar geen content creator is, kan jou vervolgens gaan volgen. Dit gaat dus tegen betaling. Je kunt ook gratis, ook wel openbare, content plaatsen. Meestal wordt dit als voorproefje gebruikt, voor de echte expliciete content.

De persoon die volgt kan maandelijks een bedrag betalen om de posts op het account te kunnen zien. Het kan ook zijn dat er per post een klein bedrag betaald moet worden. Dit is meestal het geval wanneer je niet een maandelijks abonnement achtige structuur wilt. Op deze manier wordt dan de content verkocht via OnlyFans.

Het gaat hierbij niet alleen via foto's of filmpjes, maar het kunnen ook daadwerkelijke producten zijn. Een van de bekendste verhalen is wellicht wel van de content creator die haar eigen badwater verkocht via OnlyFans. In de meeste gevallen zal het gaan om, bijvoorbeeld, gedaagde kledingstukken. Al kan het natuurlijk van alles zijn. Het is maar net hoe creatief de content creator is. Vervolgens betaalt een volger per product een bepaald bedrag en krijgt deze het thuisgezonden.

Zo zijn er tal van manieren om uiteindelijk geld te verdienen met OnlyFans. Het gaat er echter wel om, dat er een vorm van expliciete content is. Vaak des te explicieter, des te meer volgers en inkomsten er dus zijn. Bekijk hier de top 10 only fans accounts wereldwijd!

OnlyFans Nederland

Ook in Nederland is OnlyFans ontzettend populair. Het Nederlandse OnlyFans platform beschikt over een tal van Nederlandse content creators. Natuurlijk is Only Fans een wereldwijd platform, waardoor je niet slechts de Nederlandse OnlyFans hoeft te bekijken. In de afgelopen tijden is zowel OnlyFans Nederland, als het internationale aanbod explosief gestegen.

Ben je echter van de Hollandse pot, dan is er zeker keuze zat. Ook voor content creators is er in Nederland een goede slag te slaan. Zo zijn er content creators die naar schatting enkele tienduizenden per maand of in uitzonderlijke zelfs per week verdienen. Dit is alleen wel echt voor de top ter creators weggelegd. Verwacht dus niet dat zomaar iedereen dit kan verdienen.

OnlyFans Nederland is vooral onder de groep Nederlanders tussen de 18 en 35 jaar ontzettend populair. Het is een nieuwe manier van seksuele ontdekking geworden. Daarnaast is het ook de manier om iemand, waarvan je dacht het nooit te zien, op een seksuelere wijze mee te maken. Dit geeft het 'buurmeisje van op de hoek gevoel' extra kracht bij. Iedereen kan ineens seksuele content maken en verspreiden. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos.

Let Op:
Omdat veel OF modellen ruzie hebben met het platform stappen er steeds meer modellen over op alternatieven. Een daarvan is FanCentro. Het g*ilste account van dit moment is ongetwijfeld die van Melena Maria. Bekijk hier haar exclusieve foto's!

Hoeveel kun je verdienen met OnlyFans?

Het is al even kort hierboven besproken. Sommige content creators kunnen dus ook echt rijk worden met OnlyFans. Ga er alleen niet vanuit dat ook jij dit direct wordt. Het lijkt misschien maar het verspreiden van wat naaktfoto's, maar er komt wel degelijk veel bij kijken.

Het allerbelangrijkste voor het verdienen van geld via OnlyFans, is het hebben van een trouwe en alsmaar groeiende fanbase. Wanneer je geen volgers hebt, verkoop je geen content en verdien je dus geen geld. Daarom is het belangrijk om jezelf te blijven promoten en altijd met nieuwe content te komen.

Als je dit eenmaal goed onder de knie hebt, kun je best wel aardig verdienen met het verkopen van je content. In het begin zal het wellicht om een paar tientjes tot een paar honderd euro in de maand gaan. Maar het is niet gek om te denken dat dit uiteindelijk uitgroeit tot een paar duizend euro per maand. Je kunt er dus wel degelijk een salaris mee verdienen.

Je moet jezelf dan wel blijven promoten en de content blijven leveren. Relevant blijven en nieuwe volgers werven zal een dagelijkse inspanning zijn, die zich hopelijk terugbetaalt.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>