Een opblaaseiland voor de perfecte zomerdag met vrienden?

In de zomer willen we massaal naar het water toe voor verkoeling en de warmte van de zon. Lekker in de zon liggen kan aan een strand, zwembad of meertje. Dicht bij het water zijn en tegelijk genieten van de zonnestralen op je huid kan met een opblaasbaar eiland! Neem een kratje bier mee, wat chips en je zwembroek en je kan de hele dag vertoeven op een opblaaseiland met al je vrienden.

Opblaaseiland met palmboom?

Een opblaasbaar eiland is een stuk groter dan een luchtbed en is bedoeld om meerdere personen tegelijk op het water te dragen. Zo een opblaaseiland met palmboom ziet er niet alleen leuk uit, het is ook nog eens ontzettend handig.

Vaak zijn de eilanden uitgerust met bekerhouders voor koud bier, waterdichte hoezen, overkappingen, koeltassen en elektronica. Heuse schepen dus! Hiermee ben je van alles voorzien voor een leuk dagje op het water met vrienden, familie of kennissen. Bovendien is het zonnescherm wat een opblaaseiland biedt vrij uniek en zeer aangenaam, zeker aangezien de meeste ligbedjes op het strand dat niet hebben.


Goedkoop en/of kwaliteit

Je zou denken dat een opblaaseiland maar in één soort kan bestaan, opblaasbaar en groot genoeg om er met meerdere mensen tegelijk op te verblijven. Echter, komt zelfs deze vorm van zomerspeelgoed in allerlei kleuren, vormen en grootten. Deze verschillen zijn gecreëerd naar smaak en gelegenheid.

Zo heb je eenhoorns en flamingo’s in het roze voor de meisjes, reuze pizza’s en smiley’s voor de jongens, maar ook opblaaseilanden met overkappingen voor de serieuze zeevaarders onder ons. Al deze soorten verschillen ook weer qua prijs van elkaar en elke populaire webshop, zoals Bol.com, bezit wel een aanbod aan (goedkope) opblaaseilanden.

Vergelijk jouw budget met de opties op internet en maak de perfecte keuze. Zelfs voor een paar tientjes kan je al een eiland aanschaffen!

Genoeg ruimte voor een groter gezelschap

Doordat een eiland groter is dan een ligbed is het geschikt voor een groter gezelschap, er kunnen soms wel zes tot acht mensen op. Je kan er met de hele vriendengroep gezellige momenten beleven in een levendige zomer!

Prijs van klein naar groot

Door de verschillen in prijs is er voor iedereen wel een passend eiland te vinden. Dit gaat van 50 tot 300 euro in kosten. Hierbij zijn natuurlijk wel meer opties inbegrepen, zoals koeltassen en zonneschermen. Vaak geldt ook dat goedkopere modellen kleiner zijn.


Plezier voor alle leeftijden

Je kan met je beste vrienden lol trappen op een goedkoop opblaaseiland opblaas eilaand, maar ook met het gezin een dagje dobberen op het water. Zelfs voor oma en kleine kindjes is een opblaaseiland helemaal geschikt, als er maar aan zwembandjes wordt gedacht!

Makkelijk opzetten en meenemen

Het opblaaseiland kan makkelijk vervoerd worden en neemt nauwelijks ruimte in. Ook is het eiland binnen enkele minuten opgezet met een pomp. Het gemak van een goedkoop opblaaseiland opblaas eilaand maakt het een aantrekkelijke keuze voor een ontspannen zomer!