• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Travel
  • /
  • Outdoor-activiteiten voor thrill-seekers in de VS

Maak je de keuze om te gaan reizen naar Verenigde Staten, dan kom je er al erg snel achter dat er enorm veel activiteiten zijn om uit te kiezen. Gaat je hart net even wat sneller kloppen van van thrill-seeking activiteiten? Activiteiten die al een tijdje op je bucketlist staan en waar je meteen een echte kick van krijgt? Dan zijn er meer dan genoeg plekken waar je helemaal in je nopjes bent. We hebben een aantal bekende activiteiten voor je op een rijtje gezet in dit artikel.

Maak een ritje in de avontuurlijke achtbanen in Las Vegas

Maak je een rondreis Amerika met kinderen door de westkust van het land, dan zijn er een aantal steden die je zeker wel eens een keer wilt bezoeken. het bruisende Las Vegas, gelegen in de staat Nevada, is daar een erg goed voorbeeld van. Want naast dat je 24/7 het nodige entertainment op kunt zoeken – en er zelfs een kindergedeelte bestaat voor de kinderen om rond te lopen in het casino – zijn er ook zinderende activiteiten te vinden. Zo raast er bijvoorbeeld een rollercoaster door New York, New York. Maar ook de High Roller, boven op de Stratosphere Tower, is zeker een keer het proberen waard.

Zoek de hoogtes op tijdens een wandeling of hike in de nationale parken

Maar er zijn ook verschillende natuurlijke highlights te bezoeken in het land. De Verenigde Staten staan namelijk bekend om tal van prachtige nationale parken. Je kunt daarbij denken aan de Rocky Mountains, Zion National Park en Yosemite National Park. Kies voor een uitdagende wandeling of maak de nodige hoogtemeters tijdens een avontuurlijke klim. Hier ga je je vast en zeker volop vermaken. Voor jong en oud is er meer dan genoeg te beleven in deze natuurgebieden.

Veel plezier en avontuur in de pretparken in Florida en California

De kers op de taart? Dat zijn natuurlijk de pretparken van het land. Zowel aan de westkust van het land als aan de oostkust van het land zijn er meerdere parken te vinden. De kids staan oog in oog met hun favoriete idolen, je woont de meest avontuurlijke shows bij en het is zelfs mogelijk om een televisieprogramma bij te wonen als je vakantie viert in California. Los Angeles is namelijk hét film walhalla van de wereld. Wat voor soort pretparken bezoek jij het liefste tijdens je welverdiende vakantie in de Verenigde Staten?

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>