Peaky Blinders seizoen 5, 6 en 7: Dit is wanneer ze uitkomen!

Peaky Blinders liefhebbers opgelet, het nieuwe seizoen komt eraan! Volgens de maker van deze hitserie Steven Knight komt seizoen 5 binnenkort uit!

Bovendien geeft de maker en bedenker van deze serie aan dat er waarschijnlijk nog veel meer seizoen komen. Wanneer dit precies is lees je hier!

Nieuw seizoen Peaky blinders seizoen 5

Met het nieuwe seizoen van de Peaky blinders komen we in de jaren dertig terecht. In deze tijd speelde er een grote economische crisis die ervoor zorgde dat facisme steeds meer opkwam. Deze opkomende rol van facisme speelt dan ook een grote rol in het nieuwe seizoen 5.

Op 28 juni deelde de BCC een trailer die op het eerste gezicht vooral leek op beelden van de eerste vier seizoenen van de Peaky Blinders. Als je echter goed op let dan zitten er een aantal vooruitzichten van Peaky Blinder seizoen 5 verstopt in deze trailer.

Zo zien we bijvoorbeeld een beeld van het House of parliament ofwel het Britse Parlement. Een paar seconde later zien we Tommy opstaan waarbij een vrouwenstem zegt: “Tommy Shelby”. We denken dan ook dat er een grote kans is dat Tomas Shelby in seizoen 5 de politiek in gaat. Hieronder beelden van de trailer:

Peaky Blinders gaat nog langer door

Gelukkig voor de echte Peaky Blinder fans gaat deze serie voorlopig nog even door. Zo heeft de bedenker van de serie Steven Knight aangekondigd dat de gehele cast nog minimaal twee seizoenen zal mee werken aan de serie.

Dit was vooraf nog maar de vraag aangezien veel acteurs bezig waren met andere grote producties. Steven knight zegt het volgende hierover: “We zijn blij dat er een zesde en hoogstwaarschijnlijk ook een zevende seizoen komt. We hebben met hoofdrolspeler Cillian Murph gesproken en hij gaat er volledig voor!”

Het einde van peaky blinders?

Naast bovenstaande uitspraak weten we inmiddels ook wanneer Steven Knight de serie wil gaan eindigen. Zo gaf hij aan dat hij het verhaal in z’n hoofd helemaal goed af wil maken en de serie wil eindigen tussen twee oorlogen in. Dit zal betekenen dat de serie waarschijnlijk eindigt net voor de tweede wereld oorlog.

Wanneer start het nieuwe seizoen van Peaky blinders?

Nu vraag je jezelf misschien af: “wanneer komt seizoen 5 van de Peaky blinders uit?”. We houden je daarom niet langer in spanning.

De cast van de serie is op 17 september 2018 begonnen met filmen van seizoen 5. De kans is dus groot dat we in 2019 nog nieuwe afleveringen kunnen verwachten. Daarnaast deelde het twitter account van Peaky Blinders op 18 januari 2019 een foto met de hele cast en de crew. Hierin gaven ze aan dat de opnames voor seizoen 5 erop zaten.

Het is dus afwachten wanneer seizoen 5 precies uitkomt maar de kans is groot dat het nog in 2019 is.