• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Women
  • /
  • Pernille La Lau naakt? – Bekijk de lekkerste foto’s

Moeten we je Pernille La Lau nog voorstellen? In dit artikel vertellen we je alles over deze prachtige tv-presentatrice en tonen we je de mooiste foto’s. Daarnaast ontdek je of Pernille La Lau ook naakt te bewonderen is op het internet. 

Over Pernille La Lau

Pernille La Lau maakte haar televisiedebuut bijna veertig jaar geleden toen ze als twaalfjarige op een eenwieler door het beeld reed in Stuif es in. Het was de start van een succesvolle carrière in de media. Als tiener werkte ze achter de schermen van Sportpanorama junior en solliciteert ze bij de jongerenafdeling van Veronica, Club Veronica. Dit levert haar een televisiecursus een een tweewekelijks programma van tien minuten op. 

Tijdens haar studie Internationaal Marketing Management loopt ze stage bij Joop van den Ende waar ze een screentest mag doen. Twee weken later presenteerde ze Postcode Bingo, toen de grootste Nederlandse spelshow. Later werd ze presentatrice bij Het Nieuws, de quiz Het Syndicaat, Koffietijd! en Hart van Nederland. Ingaan op de verhalen achter het nieuws is haar favoriete kant van de job. 

In haar privéleven loopt het echter niet zo vlot voor Pernille La Lau. Met de 12 jaar oudere Taco Joustra kreeg de presentatrice een zoon Bjorn en een dochter Nuala. Daarna volgde een zevenjarige relatie met een lid van de Special Forces en sinds de zomer van 2021 is er een nieuwe partner in haar leven. 

Pernille La Lau naakt

Wie zich afvraagt of je Pernille La Lau topless of bloot kunt bewonderen op het internet, moeten we helaas teleurstellen. Pernille La Lau laat zich niet betrappen op een naaktfoto en gaat meestal netjes gekleed door het leven. Ook op haar Instagramaccount is er geen bikinifoto of niets verhullende foto te vinden.

De lekkerste foto’s van Pernille La Lau

Hebben we je lekker gemaakt met het vooruitzicht van prachtige foto’s van Pernille La Lau? Dan hoef je nu niet langer te wachten. Hieronder vind je een overzicht van de meest sexy foto’s van Pernille la Lau. Leun lekker achterover en geniet van het uitzicht. 

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>