Populaire sneakers die je dit jaar moet hebben

Het is natuurlijk altijd van belang om je sneakercollectie op niveau te houden. De toppers van elk seizoen staan gewoon bij jou in de kast. Ieder jaar is er echter wel weer iets nieuws om je op te richten. Wat zijn de toppers die je dit jaar moet hebben? Gelukkig is daar gemakkelijk een antwoord op te geven, want ze zijn al gesignaleerd. Op deze plek vind je drie van de beste sneakers die je dit jaar kan aanschaffen als echte liefhebber.

1 Een einde aan de kleur
Een belangrijke vraag die je jezelf ieder jaar weer moest stellen was welke kleur je zou kiezen voor je nieuwe sneakers. Daar lijkt nu een einde aan te komen. Je kunt namelijk ook gewoon de sneaker zonder kleur kiezen. Daar is Adidas namelijk verantwoordelijk voor. Die komen met een transparante sneaker op de markt. Het leuke is dat je schoen daardoor in theorie iedere dag een ander kleurtje kan hebben. Dat doe je met je sok. De vraag is daarom dus eigenlijk: wordt de sok de nieuwe sneaker? Vooralsnog is deze Adidas uniek in zijn soort en
moet je hem hebben.

2 Schoenen met een held erop
Nike is nooit vies van een deal met een controversieel figuur. Al valt de vraag te stellen of Colin Kaepernick wel echt zo controversieel is als hij gemaakt wordt. Of mag hij gewoon voor zijn mening uitkomen? Nike vindt van wel en heeft zijn afbeelding zelfs op de nieuwe Air Force One geplaatst. De schoenen zijn nu al bij de populairste ooit als het om deze reeks gaat. De verkopen gaan razendsnel. Dat zegt dus ook wel iets. Wil je een schoen hebben die echt iets over deze tijd zegt? Dan neem je deze op in je collectie.

3 De nieuwste Jordans
Eigenlijk is er één zekerheidje in de wereld van de sneakers. Elk jaar moet je er zeker van zijn dat je de nieuwste Jordans in huis haalt. Ook dit jaar is er weer voor gezorgd dat het echt iets bijzonders geworden is. Er is bijvoorbeeld gekozen voor dierenprints. Dat past ook helemaal bij deze tijd. Het is in ieder geval slim om even onderzoek te doen naar de mogelijkheden. Zo kan je je collectie aan Jordans op de juiste manier aanvullen. Jouw sneakerjaar is nu al geslaagd. Wat wil je dan eigenlijk nog meer?