• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Women
  • /
  • Wie is de vriendin van Rafael van der Vaart? Alles wat je moet weten over Estavana Polman!

De vriendin van Rafael van der Vaart is handbalster Estavana Polman. De twee zijn alweer bijna zeven jaar samen en nog altijd dolgelukkig met elkaar. In dit artikelen vertellen we je meer over de vriendin Rafael van der Vaart.


Estavana Polman is de vriendin van Rafael van der Vaart. Polman is een 30-jarige handbalster. Ze speelt momenteel bij het Roemeense Rapid București. Daar speelt ze sinds dit jaar. Van 2011 tot 2022 speelde ze in Denemarken. Daarnaast was ze ook zeer succesvol in het Nederlands elftal en won ze in het loopbaan meerdere grote prijzen.


Polman is geboren in Arnhem, maar woont door haar carrière al een hele tijd niet meer in Nederland. Rafael van der Vaart is niet de eerste (oud) voetballer waar ze een relatie mee heeft. Eerder was ze samen met aanvaller Mart Lieder. Hij speelde in Nederland bij onder meer FC Eindhoven.


Hoe hebben Rafael van der Vaart en Estavana Polman elkaar leren kennen?

Het contact tussen Rafael van der Vaart en Estavana Polman kwam op een bijzondere manier tot stand. Het was Van der Vaart die contact zocht met de handbalster. ‘Wil je met me trouwen’, was het eerste appje dat de oud-Ajacied stuurde. Het appje kwam binnen bij Polman en vanaf dat moment was het contact geboren.

Na een aantal gesprekken via Facetime werd Polman uitgenodigd bij Van der Vaart thuis, die op dat moment in het Spaanse Sevilla woonde. De eerste ontmoeting in het echte leven was liefde op het eerste gezicht en sinds dat moment zijn de twee samen.


De relatie van Estavana Polman en Rafael van der Vaart

Rafael van der Vaart staat momenteel minder in de schijnwerpers dan op het hoogtepunt van zijn loopbaan. Dat is goed voor de relatie tussen hem en Estavana Polman. Van der Vaart had eerder een huwelijk met Sylvie Meis. In de media werd dat huwelijk regelmatig vergeleken met het huwelijk van popsterren David en Victoria Beckham. De relatie tussen Van der Vaart en Polman is een stuk minder showbizz, maar ze komen beide regelmatig in het nieuws.

Van der Vaart en Polman hebben samen een dochtertje; Jesslynn. Daarnaast ziet Polman de zoon van Van der Vaart, uit het eerdere huwelijk met Sylvie Meis, als haar tweede zoon. De relatie tussen Meis en Polman is ook bijzonder. De vrouwen kunnen het namelijk uitstekend met elkaar vinden. 


Waar wonen Rafael van der Vaart en Estavana Polman?

Rafael van der Vaart en zijn vriendin Estavana Polman wonen sinds dit jaar samen in Roemenië. Daar wonen ze door de carrière van Polman. Eerder woonde ze samen een aantal jaar in Denemarken. Van sloot zijn loopbaan ook af in Denemarken om dicht bij zijn vriendin te kunnen zijn. Ook nu is hij met haar meegegaan. Van der Vaart komt nog wel regelmatig in Nederland voor zijn televisiewerk bij de NOS. 

Andere bekeken ook:

mei 9, 2024

april 24, 2024

maart 27, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>