Ontdek hieronder meer over de Q8 van FlexiSpot. Dit bureau heeft een sta-en-zitcombinatie en is in hoogte verstelbaar. Het bureau zorgt voor een gezondere lichaamshouding en meer plezier in je werk. Veel zitten is slecht voor je gezondheid. Langdurig zitten vergroot de kans op overgewicht, suikerziekte en hart- en vaatziekten. Daarom is een stabureau de uitkomst. Lees hier meer over de review van de unieke FlexiSpot Q8.

Het ontwerp van de Q8

De FlexiSpot Q8 is een zeer stijlvol bureau. Het geïntegreerde toetsenbord geeft een extra dimensie aan het bureau. De stijlvolle knoppen passen mooi, in het design van het witte frame. Het tafelblad beschikt over een lichte bamboekleur. Het bureau bestaat uitsluitend uit duurzame materialen. Het lichte ontwerp oogt ruimtelijk en geeft een frisse look aan je kantoor. De afgeronde hoeken zorgen voor een extra fraaie uitstraling.

Het paneel is van bamboe en bevat waterdichte eigenschappen. Bovendien is het bureau slijtvast. Het kan zware apparaten en grote beeldschermen dragen. Ook bij intensief gebruik, zie je geen gebruikerssporen. Het bureau blijft er dus langdurig, nieuw uitzien en slijt vrijwel nooit. 

Montage van de FlexiSpot Q8

Je zet het bureau in enkele stappen in elkaar. In drie stappen, staat het bureau op de gewenste plek. Je monteert de poten op de standaarden. Vervolgens plaats je het massieve tafelblad, eenvoudig op het frame. 

Functies van de FlexiSpot Q8

Het bureau heeft een ingebouwd toetsenbord, met twee USB-poorten. Je kunt een Type-A en Type-C USB-kabel gebruiken. Bovendien kun je alle apparaten draadloos opladen. De mooie grote knoppen, kunnen het bureau in meerdere standen zetten. De hefkolommen beschikken over twee niveaus. Zowel korte als lange personen, kunnen prima achter dit bureau staan. Ook kan het bureau omlaag en kun je er zittend achter werken. Voor elke lengte, is er dus wel een passende hoogte in te stellen. 

De Q8 beschikt over een snelheid van 38 mm/s. Het bureau kan bovendien tot 100 kg dragen. Het is dus groot genoeg, voor twee beeldschermen, meerdere toetsenborden, printers, papierbakken en andere apparatuur. 

Het hefsysteem is erg krachtig en stabiel. De sterke motoren laten het bureau geleidelijk zakken en omhoog gaan. Tijdens het heffen, zal het bureau niet gaan schommelen of wiebelen. Je kunt het bureau tussen de 61 en 125 centimeter hoog zetten. De Q8 beschikt over een speciale anti-botsingsfunctie. Dit is een geavanceerd beveiligingsysteem. Het systeem zorgt ervoor dat niemand per ongeluk zijn handen tussen het bureau krijgt. Ook de spullen worden niet geraakt. 

In de grote lade onder het bureau, kun belangrijke kantoorspullen opbergen. Zo heb je geen last van een rommelig bureau. Bovendien beschikt de Q8 over kabelbeheer. Je kunt kabels dus netjes onder het tafelblad wegwerken, met de speciale kabelgoten. 

Duurzaamheid

De Q8 bestaat volledig uit duurzaam en recyclebaar materiaal. Bamboehout wordt op een milieuvriendelijke manier verwerkt en komt uit bossen met een duurzaam karakter. Het frame, de onderdelen en het tafelblad, bestaan uit materialen die te recycleren zijn. Dit gaat namelijk verspilling tegen. Elk bureau moet aan de kwaliteitseisen voldoen en beschikt over essentiële certificeringen.

Garantie

De Q8 had voor 1 januari 2022 een garantietermijn van vijf jaar. Deze garantie geldt alleen, als het bureau voor deze datum aangekocht is. De vijfjarige garantie zit op het frame, het tafelblad, de hefmotoren en eventuele overige mechanismen. Er zit dan drie jaar garantie op het toetsenbord, de elektronica en op de bedieningskast. 

Heb je de Q8 na 1 januari 2022 aangekocht? Dan heb je, per deel, een andere garantietermijn. Je geniet nu zelfs van een garantietermijn van tien jaar. Dit is van toepassing op het frame, de mechanica en de motor. Bovendien hebben het geïntegreerde toetsenbord, de elektronica en de bedieningskast, acht jaar garantie.

Conclusie

Kortom, de Q8 heeft alles voor een gemakkelijke en praktische werkplek. Het bureau gaat rugklachten tegen en maakt je werkplek aangenamer. Je bent dus gezond bezig, met een FlexiSpot Q8 sta- en zitbureau.

Wil je een zit- en stabureau met een massieve en industriële uitstraling? Kies dan bijvoorbeeld voor de uitgebreide FlexiSpot E7. Dit bureau is met krachtige dieselmotoren uitgerust en kan in verschillende standen worden gezet. Ook kun je uit meerdere tafelbladen kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een betonlook, robuust eikenhout of marmer. Veel opties zijn dus mogelijk! Tussen 25 en 28 november houdt Flexispot een Black Friday Sale waarin ze hun producten met korting zullen aanbieden en verschillende weggeef acties zullen houden. Zet deze data dus in je agenda!

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

🎁 We hebben wat leuks voor je... Wanneer je nu een account aanmaakt bij Coinmerce ontvang je €10 GRATIS Bitcoin!