• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • People
  • /
  • Wie is de vrouw van Rob Kemps? Dit is wat we weten!

Rob Kemps staat bekend als een échte vrouwenliefhebber, dat is zeker. Hij maakte een nummer dat daar het perfecte bewijs van was - maar ook is geweten dat de vrouwen hém graag hebben. 

Jammer genoeg voor de vrouwen is deze muzikant al even bezet, en helemaal in handen van Miriam Swinkels. Wie is Miriam, en hoe is hun relatie tot stand gekomen? Hieronder lees je meer over hun relatie!

Wie is de vrouw van Rob Kemps precies?

De meeste mensen kennen Rob Kemps natuurlijk van Snollebollekes, en dat maakt deze muzikant één van de bekendste op het gebied van carnaval. Ondertussen is ook al geweten dat Rob er niets tegenop heeft om na een concert plezier te hebben, maar verder is zijn leven een beetje een geheim.

Gelukkig weten we nu al meer; zo is hij samen met Miriam Swinkels, een knappe vrouw waar hij ongelofelijk gelukkig mee is. En dat is niet verwonderlijk. Miriam is immers niet alleen een prachtige vrouw, ze heeft ook een gouden hart. 

Zo is ze de beste moeder die Rob had kunnen wensen voor hun kind. Weinig mensen hadden ooit verwacht dat Rob zo’n goede én knappe vrouw aan de haak zou kunnen slaan. Zeker als je rekening houdt met zijn unieke kledingsstijl, die hem zo kenmerkt op het podium en hem vaak een extravagante uitstraling geeft.

Echt geluk tussen Rob en Miriam

Dat Rob en Miriam gelukkig zijn, dat wordt wel duidelijk als je kijkt naar hun sociale media accounts. Ze posten regelmatig foto’s met elkaar en hun kind en fans zijn het erover eens: ze passen perfect bij elkaar.

Veel mensen zijn benieuwd naar hoe knap die Miriam Swinkels nu precies is, en op die vraag krijg je meteen een antwoord als je haar Instagram en andere sociale media-accounts bezoekt. Hoewel de meeste van haar foto’s meer gefocust zijn om haar man en kind, staan er toch enkele mooie persoonlijke kiekjes bij.

Rob Kemps heeft als bekende nationale muzikant dus vast en zeker een goede vis aan de haak geslagen!

De liefde van zijn leven

Rob Kemps heeft al meermaals duidelijk gemaakt dat hij écht geluk heeft gehad met Miriam. Eigenlijk kennen de twee al meer dan 15 jaar, maar ze hebben naar eigen zeggen ‘lang om elkaar heen gedraaid.’ Toen kwam het moment waarop ze besloten om de knoop door te haken, en dan ging het plots allemaal héél erg snel.

Ze woonden al gauw samen en kregen in het jaar 2019 zelfs al een kindje: hun zoontje Manu. Rob heeft aan verschillende media instanties laten weten dat Miriam écht de liefde van zijn leven is. Voor haar had hij twee andere relaties gehad, maar eigenlijk ziet hij zijn vrouw Miriam als zijn allereerste échte relatie.

Hij zegt dat het misschien wat zoetsappig en cliché klinkt, maar het gevoel dat hij bij haar heeft, heeft hij nog nooit eerder gevoeld. Dat is dan ook waarschijnlijk één van de redenen waarom zijn en haar Instagram vol staan met foto’s van hun gezin en elkaar!

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>