• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Women
  • /
  • Roberta Pagnier naakt? – Bekijk de lekkerste foto’s

Ken jij Roberta Pagnier al? Wij zijn grote fan van deze Amsterdamse chef met Italiaanse roots. En dat zal jij na dit artikel ook zijn! We vertellen je graag alles over deze prachtige dame en tonen je enkele prachtige en prikkelende foto’s. Daarnaast geven we je een antwoord op de vraag of je Roberta Pagnier ook naakt kunt bewonderen op het internet. 

Over Roberta Pagnier

Roberta Pagnier is dan wel in Amsterdam geboren maar het zijn haar Italiaanse roots die de overmacht hebben in haar keuken. Het was haar moeder die haar de liefde voor de Italiaanse keuken heeft bijgebracht. Na haar Europese Studies aan de UVA ging ze in de horeca werken, waar ze al snel de smaak van het koken te pakken kreeg. Het is voornamelijk de Italiaanse traditie van gezelligheid, warmte, familie en lange tafels vol lekkernijen die Roberta Pagnier aantrekt. In het koken kan ze haar creativiteit kwijt en verlegt ze haar grenzen. Door mensen blij te maken met haar maaltijden krijgt ze positieve energie. Deze kijk op koken wil ze ook overbrengen in haar programma Cucina Moderna op 24Kitchen. Italiaanse keuken gaat voor Roberta Pagnier namelijk niet over pizza’s en pasta’s maar over de moderne Italiaanse keuken, zoals pompoenrisotto en ossobuco alla Milanese. 

Privé gaat het Roberta Pagnier voor de wind. Met Vincent Patty vormt ze een powerkoppel en samen hebben ze een zoon Milo en een dochter Anna. Daarnaast hebben ze de gezamenlijk passie voor het koken, Vincent is immers zelf ook een kok.

Roberta Pagnier naakt

Ben jij benieuwd of je Roberta Pagnier naakt kunt bekijken op het internet? Helaas moeten we je teleurstellen. We konden Roberta Pagnier niet betrappen op een foto waar ze topless of bloot op staat. En op haar Instagram vinden we meer foto’s van eten dan van haarzelf. Ondanks het gebrek aan naaktfoto’s is Roberta Pagnier een plaatje om naar te kijken en genieten we altijd van haar foto’s. 

De lekkerste foto’s van Roberta Pagnier

Hieronder volgt een reeks van de beste, meest sexy foto’s van Roberta Pagnier. Zet je schrap en geniet van deze prachtige vrouw. 

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>