• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Women
  • /
  • Wie is de vriendin van Rutger van Barneveld? Alles wat je moet weten over Naomi de Roo!

Rutger van Barneveld, die onder meer bekend is van het televisieprogramma 'Ik geloof in mij', heeft een vriendin. De 32-jarige volkszanger, met hits als 'een dag uit duizend dromen', 'Lieveling' en 'Helena', is in 2021 in het liefdesbootje gestapt met zijn nieuwe vlam. In 2022 kreeg Rutger van Barneveld vriendin Naomi de Roo zover om bij hem in te trekken. Maar wie is zij?


De vriendin van Rutger van Barneveld is Naomi de Roo, of Naomi Noëlle, zoals ze zichzelf noemt, is een dame uit Leiden. Van 2016 tot 2019 volgde zij een opleiding op het ROC Mondriaan in Den Haag. Ze deed hier de opleiding 'handhaving, toezicht en veiligheid'. Toen het stel in 2022 ging samenwonen werkte Naomi bij de politie. Maar daarnaast is ze sinds haar relatie met Rutger ook zelfstandig gaan ondernemen.


Op Linkedin schrijft ze dat ze, in samenwerking met Rutger en een juweliersbedrijf in Beneden Leeuwen, een eigen sieradenmerk is gestart. Hiernaast beheert ze ook social-media kanalen van bedrijven.


Hoe hebben Rutger van Barneveld en Naomi de Roo elkaar leren kennen?

Rutger en Naomi kenden elkaar al enige tijd voor de vonk oversloeg. Rutger verteld aan shownieuws dat het erg onverwacht was omdat hij net uit een relatie kwam. Na een paar dates bleken Naomi en Rutger echter goed bij elkaar te passen en hebben ze het spreekwoordelijke beestje een naam gegeven.


De relatie van Naomi de Roo en Rutger van Barneveld

Dus is Naomi nu officieel zijn vriendin Rutger van Barneveld is over zijn oren als hij met Shownieuws in gesprek gaat over haar: 'Ze is ontzettend lief en zorgzaam. Wat ik vooral nodig heb is iemand die me af en toe op mijn plek drukt. Iemand die de rust kan bewaren. Dat kan ze erg goed. Zij vult mij aan en dat is wat ik nodig heb.' Dat de twee dus goed bij elkaar passen wordt ook duidelijk als ze in 2022 een volgende stap maken in hun relatie; ze gaan samenwonen.


Waar wonen Rutger van Barneveld en Naomi de Roo?

Op 1 juni 2022 schrijft de Story dat Rutger en Naomi, na 9 maanden een relatie te hebben, hun volgende stap nemen. Ze gaan samenwonen. Naomi, die uit Leiden komt, trekt bij Rutger in. Nadat Naomi's overplaatsing van werkplek geregeld was kon ze intrekken op de camping in Maasbommel, waar Rutger woont. Samen zijn ze op zoek naar een huurhuis in de buurt van Maasbommel, maar haast hebben ze hierbij niet. 'Vooralsnog', zo zegt Rutger, 'gaan we samen genieten op de camping!'

Andere bekeken ook:

mei 9, 2024

april 24, 2024

maart 27, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>