Je kunt tegenwoordig vanuit je luie stoel al kleding bestellen via internet. Ideaal voor mannen die geen zin hebben om te shoppen of kleding te passen in de drukke winkels. Via internet zijn er veel online webshops te vinden die allerlei merkkleding verkopen. Als je op zoek bent naar een webshop die naast kleding ook woonaccessoires verkoopt, dan ben je bij de webshop van Tip de Bruin aan het goede adres.

Welke merken verkoopt webshop Tip de Bruin? Waarom koop je de On Running schoenen bij die webshop? Wat is er nog meer te koop? Dat lees je in dit artikel.

Welke merken zijn er te koop?

Webshop Tip de Bruin verkoopt veelal hoogwaardige kleding voor mannen. Tip de Bruin is als fysieke winkel te vinden in Amsterdam. Er zijn veel topmerken op het gebied van kleding te vinden in de winkel, zoals Canada Goose, Armani, Moncler, Burberry, Boss, Stone Island en Dquared. Daarnaast worden er verschillende bekende schoenenmerken verkocht, zoals Lacoste, Diadora, Hon, On Running, Iceberg en onder andere Hugo Boss.

Het label Tip de Bruin

Tip de Bruin heeft daarnaast ook zijn eigen label ontwikkelt. Verschillende kleuren hoodies zijn te koop, in de kleuren grijs, groen, wit en zwart. Tevens biedt het label tassen aan in verschillende formaten, zoals de City bag, Beach bag en de Urban bag. Er zijn in de webshop mondmaskers te vinden in verschillende kleuren en logo’s. Maar ook petten met diverse kleuren logo’s worden aangeboden.

De voorloper van lifestyle items

Op het gebied van lifestyle is deze winkel ook een voorloper. Zo worden er schoudertassen van Confirm aangeboden in diverse kleuren, grijs, zwart. Van het merk Wijck Interieur vindt je verschillende fotoframes in de webshop. Ook vind je er posters van wijken van Amsterdam Centrum. Daarnaast worden er armbanden, portemonnees, sjaals, mutsen parfum en gadgets aangeboden in de webshop! Voor ieder wat wils is er te vinden

Koop jouw On Running schoenen bij webshop Tip de Bruin Amsterdam

De On Running schoen is een populaire schoen die geboren is in Zwitserland. Het is een schoen die op het gebied van hardlopen een revolutie teweeg wilt brengen. De collectie wordt ook wel ‘Running on Clouds’ genoemd. Ze maken collecties met schoenen waarbij zachte landingen en explosieve starts centraal staan. De schoen is in ruim vijftig landen verkrijgbaar

Verder heeft dit merk intelligente CloudTec-demping, dit houdt in dat de schoen eerste zware klap tijdens de landing opneemt. Daarna zorgt de technologie in de schoen dat je op een stabiele en krachtige manier kunt afzetten. Deze On Running schoen kan gebruikt worden om hard te lopen, maar ook om te tennissen. Roger Federer heeft de schoen namelijk altijd aan op de tennisbaan.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>