• Home
  • /
  • Women
  • /
  • Seks onder de douche: Dit zijn de 5 Beste Standjes + Tips!

Iedereen houdt van seks, en dat is ook niet verwonderlijk. Het is een van de leukste dingen die je kunt doen en dat is dan ook waarom mensen héél creatief zijn als het gaat om het waar, hoe en wanneer. Een van de plaatsen waar seks hebben wel érg leuk is - als je het goed doet - is de douche. Als je daar meer over wilt weten, en ook wat inspiratie wilt opdoen voor leuke seks standjes onder de douche en tips, dan is het volgende artikel zeker iets voor jou!

Seks onder de douche

Seks onder de douche is leuk, daar mag geen twijfel over bestaan. Toch kan het ook een hele uitdaging zijn, waardoor je best op voorhand wat inspiratie opdoet zodat jij én je partner er nog meer van genieten. Hieronder krijg je meer handige tips en advies voor de leukste seks standjes in de douche!

Seks standjes onder de douche

Van het gespetter van water tot een gebrek aan ruimte, seks onder de douche brengt heel wat uitdagingen met zich mee. Hieronder krijg je echter 3 goede seks standjes die wél comfortabel aanvoelen en heel wat genot garanderen:

1. Balletdanser

Als je een kleinere doucheruimte hebt maar toch goede seks wilt hebben, dan is de balletdanser vast en zeker het proberen waard. Daarbij is het een goed standje als je elkaar wilt kunnen aankijken tijdens de seks. Je hebt er geen muur voor nodig, dus dat betekent ook dat je geen last hebt van koude tegels tegen je rug.

Eigenlijk is het relatief eenvoudig. Voor dit standje sta je gewoon allebei in het midden van de douche, waarna je één voet of knie tegen de muur plaatst. Tegelijkertijd hou je je vast aan zijn schouders of hals, en hij pakt jou vast bij je dijbeen of heupen. De volgende stap? Stimulatie… 

Nog een voordeel van dit seks standje voor in de douche is dat je allebei geniet van die lekkere, warme douchestraal!

2. Staande doggy

Waarom zou je voor de beste seks in de douche per se het moeilijkste standje zoeken? Doggy style is gemakkelijk én het garandeert dat jullie er allebei van genieten. Zorg bij dit standje wel dat je niet zomaar wegglijdt over de douchevloer, bijvoorbeeld door er een antislip matje te leggen. Je spreidt gewoon je benen, zorgt voor houvast aan je voorkant en je partner houdt zich vast aan je heupen. 

3. Voorovergebogen

Ten slotte is er de voorovergebogen positie, waarbij beide partners hun voeten op schouderbreedte op de grond plaatsen en helemaal naar voren buigen. Ook is het een goed idee om op de vloer of tegen de muur te steunen met je handen. Daarbij kan je partner ook je heupen vasthouden tijdens het vrijen.

Dit standje is dan misschien wel niet meteen de veiligste positie, maar het is wel één van de beste standjes om de G-spot te stimuleren en van stomende seks te genieten!

Tips voor seks onder de douche

Bovenstaande seks standjes voor in de douche zijn slechts het begin van de lijst. Er zijn oneindig veel posities die je kunt uitproberen, en dat maakt het natuurlijk een stuk gemakkelijker om precies dat standje te vinden waar jullie je allebei het beste bij voelen.

Hieronder vind je nog enkele handige tips om nog méér van seks onder de douche te genieten:

1. Begin met glijmiddel

Als je seks hebt onder de douche, dan kan het moeilijk zijn om je lichaamsvloeistoffen op gang te krijgen - als je weet wat we bedoelen… 

Waterseks zonder glijmiddel is een beetje als rijden met een wagen die geen benzine heeft: je kan weinig beweging verwachten. Als je vagina nat is, dan droogt deze immers juist uit. Investeer dus in een goed glijmiddel, zodat je snel op je hoogtepunt kunt komen!

2. Ga verticaal

Zoals reeds duidelijk is geworden uit bovenstaande seksstandjes voor in de douche is het beter om te kiezen voor verticale posities. Dit komt natuurlijk omdat je in de douche weinig horizontale ruimte hebt. Daarbij geven verticale standjes je de mogelijkheid om allebei van de heerlijke warmte van de douchestraal te genieten!

3. Viva voorspel!

Ten slotte is het erg belangrijk dat je voldoende tijd besteedt aan voorspel. Niet alleen zorgt dit ervoor dat je sneller klaar bent voor het échte werk, het zal de kans op een ongeluk of val ook een stuk kleiner maken. Hoe trager en zachter je in de mood komt, hoe groter de kans dat je de climax gestaag kunt opbouwen en er dus ook meer van geniet!

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>