februari 8

Dit zijn de meest sexy valentijncadeaus voor jouw vriendin

0  reacties

Je vriendin een keer lekker verwennen met een onverwacht cadeau: wat is er leuker dan dat? Als je het subtiel aanpakt en je partner een spannend en sexy presentje geeft rond Valentijn, breekt er ongetwijfeld een romantische en spannende tijd aan. Maar wat zijn nu de meest sexy cadeaus die je op Valentijnsdag aan je vriendin kunt geven? We hebben hieronder de meest verrassende en spannende presentjes op een rij gezet om je vriendin mee te verrassen!

Een Dildo

Je vriendin of vrouw echt blij maken? Dat doe je met een dildo Dit heerlijke, seksspeeltje voor dames biedt de garantie op optimaal lichamelijk en geestelijk genot voor haar.

Tegenwoordig heb je ontzettend veel verschillende soorten en maten. Denk hierbij aan een glazen dildo, rubberen dildo’s, grote dildo’s en kleine dildo’s.

De keuze is reuze en is er momenteel voor iedereen wel wat leuks te vinden.

Zoek een leuke dildo uit en we weten zeker dat je vriendin dit cadeau geweldig gaat vinden!

Spannende lingerie: ook prettig voor jou

Een sexy cadeau dat het bij vrouwen altijd goed doet op of rond Valentijnsdag, is spannende lingerie. Zo kun je kiezen voor een sexy string, jarretels en natuurlijk een beha die weinig aan de verbeelding overlaat. Dit cadeau aan je vriendin geven levert voor jezelf natuurlijk ook leuke voordelen op! De kans dat je direct of anders op korte termijn door je vriendin in haar sexy lingerie wordt opgewacht, is natuurlijk levensgroot. Let er wel op dat je voor je vriendin de juiste kleuren uit, die haar aanspreken (en jou natuurlijk ook).

Een spannend spel

Tegenwoordig zijn er heel veel spannende spellen verkrijgbaar, die je als voorspel kunt gebruiken om met je partner tussen de lakens te belanden. Zo kun je samen een spel spelen waarbij je allebei spannende opdrachten moet uitvoeren, zoals jezelf langzaam strippen, zoenen of seksopdrachten uitvoeren. Reken maar dat je partner hiervan in de mood raakt en dat jullie spel uitloopt op een heftige vrijpartij. Een tip: draai tijdens dit soort spelletjes op de achtergrond romantische en relaxte muziek. Zo kom je allebei nog sneller in de stemming voor een heerlijke partij seks!

Een leuke bladwijzer

Leest je partner veel? Dan kun je overwegen om haar een sexy bladwijzer te geven. Zo zijn er sexy benen bladwijzers beschikbaar van sexy mannen en sexy dames. Isje vriendin aan het lezen, dan komt ze alvast in de stemming voor een lekkere partij seks.

Een butt plug of vibratie ei voor haar

Seksspeeltjes die het bij vrouwen ook vaak goed doen, zijn de befaamde butt plug en het vibratie. Dit soort speeltjes brengen je vriendin lichamelijk naar grote hoogte en bieden haar veel lichamelijk genot. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een flinke dildo of een vibrator. Want er zijn tegenwoordig seksspeeltjes genoeg verkrijgbaar om je vriendin een intens of, beter nog, knallend orgasme te bezorgen.

Peniszeep

In veel fysieke of online sekswinkels kun je ook terecht voor zogeheten peniszeep of pikzeep. Dit is een lekkere zeep die op je penis gesmeerd kan worden. Voor een vrouw betekent deze zeep extra genot: niet alleen ruikt de zeep lekker, de zeep zorgt ook voor een lekkere soepel een hygiënische penis waar je vriendin dan lekker aan kan gaan trekken. Zo heb je allebei extra plezier!


Tags


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>