Slim verhuizen? Hier moet je rekening mee houden


Binnenkort verhuizen? Dat is natuurlijk een gaaf vooruitzicht. Maar helaas komt er nog heel wat bij kijken. Waarschijnlijk denk je: dat fix ik wel even. Maar vergis je niet. Voordat de laatste spullen je huis uit zijn, heb je er waarschijnlijk meer dan genoeg van. Verhuizen valt bijna altijd tegen. Pas als je er middenin zit, besef je hoe ontzettend veel spullen je hebt. Gelukkig zijn er hulpmiddelen die het verhuizen een stuk aangenamer kunnen maken

Dichte kar houdt spullen droog en schoon

Ga niet zelf lopen klungelen met een aanhangertje achter je auto. Maar kies voor gemak en huur een aanhangwagen bij Boels. Ideaal voor verhuizingen, maar ook als je bijvoorbeeld gaat verbouwen. In de aanhangwagen is genoeg ruimte om meubelen en andere spullen te plaatsen. En bij slecht weer breng je dit allemaal door de huif ook nog eens droog en schoon over. Een paar keer heen en weer rijden is toch een stuk aantrekkelijker dan dagen met je eigen aanhangertje rond te scheuren.

verhuisdozen
Een goede voorbereiding is het halve werk.

Organisatie is belangrijk

De belangrijkste tip voor verhuizen is eigenlijk: begin op tijd. Zorg ervoor dat alle dozen gevuld zijn op de dag dat jij de aanhangwagen hebt gehuurd. En het is verstandig om goed te bekijken wat wel of niet door de deur past. Als je hier achteraf nog eens achter komt, wekt dat veel frustratie op. Kun je een verhuizing plannen? Probeer het dan niet te doen als het hoog zomer is. Met hoge temperaturen de hele dag lopen sjouwen is zelfs voor de sterkste mannen niet ideaal.

Labelen van verhuisdozen

Verhuizen is voor iedereen stressvol. Maar maak het jezelf zo gemakkelijk mogelijk. Dus niet gaan lopen scheuren aan allerlei spullen en dat zo in de aanhangwagen gooien. Dat lijkt in eerste instantie misschien verleidelijk, maar alles georganiseerd in dozen is veel praktischer. Bovendien heb je meteen een voordeel in het nieuwe huis. Als je op de dozen zet naar welke ruimte het moet, zorgt dat voor veel minder chaos.

Kies zelf type aanhangwagen

Een aanhangwagen huren bij Boels is gelukkig vrij eenvoudig. Via hun site kun je gemakkelijk op postcode naar de dichtstbijzijnde vestiging zoeken. De huifaanhangwagens zijn het meest geschikt voor verhuizingen. Voor verbouwingen kun je beter kiezen voor een bak- of plateauaanhangwagen. Het is belangrijk dat je van tevoren beslist welk type aanhangwagen je wilt huren. Je kunt navragen wat de maximale lading is van iedere aanhangwagen.

Deals die je niet mag missen

Apple Watch Series 3

PLaystation 5

Ring Video deurbel

Ook interessant

>