april 20

Wat zijn de meest spannende sekstoys?

0  reacties

Zit je al wat verder bij sekstoys en wil je graag eens iets nieuw proberen? Probeer je het samen of alleen? Hier is een lijstje met de meest spannende en nieuwe sekstoys voor mannen voor 2021.

Mondmasturbator

De mondmasturbator is een populaire, maar hij wordt alleen maar beter. Zo realiseert de mondmasturbator een fantastische blowjob. Het werkt als een soort buis waar een realistische zachte mond op gevestigd is van TPR. De mond is zo realistisch mogelijk gemaakt met een hoge zuigkracht, knobbels ribbeltjes en een tong. In zijn geheel ziet het er ook niet opvallend uit, waardoor je het makkelijk overal mee naartoe neemt. Een echt mannenspeeltje dat je zeker zal doen klaarkomen!

Penispompen

Nog nooit van gehoord? Penispompen zijn bedoeld om van nog grotere en hardere erecties te genieten. Wat je doet, is een pomp plaatsen op je penis en zo pomp je lucht uit de cilinder. Je kan kiezen voor automatische of handmatige penispompen. Gebruik zeker ook glijmiddel en een cockring om het zo fijn mogelijk te maken. Deze sekstoy is dus nog niet hardcore bdsm, maar heeft toch al een spannend en pijnlijker kantje.

BDSM toys

Graag eens iets totaal nieuw proberen? Kies dan voor BDSM of bondage tools. Dit kan je dan gebruiken binnen een BDSM spel. BDSM staat voor Bondage Discipline (BD) Dominance Submission (DS) Sadism Masochism (SM). De nieuwe trends binnen zijn bijvoorbeeld ballstretchers die je gebruikt om je ballen te stimuleren door alles te laten opzwellen. Door de trekkende sensatie kom je harder klaar. Nog verder gaan? Je hebt ook ballcrushers, maar zoals de naam al verklapt, gebruik je deze toy best niet zomaar. Een andere optie dat meer in het bondage gedeelte ligt, zijn handboeien: ga je voor leer, pluche, bont of zijden?

Speelser

Als je het wat speelser wil of gewoon wat nieuwe toys wil ontdekken, heb je hier ook enkele tips. De Manta masurbator kan zowat alles en kan voor van alles worden gebruiken: een blowjob, tepelstimulatie of eikelstimulatie. De toy zorgt voor vibratie en heeft ook ribbeltjes langs de zijkant voor extra genot. Natuurlijk kan je ook kiezen voor gadgets in plaats van sekstoys zoals dobbelstenen of een kinky spel met opdrachten. Of wil je het liever wat grappiger hebben? Je vindt letterlijk ALLES in een penisvorm, dus dat kan ook altijd een toffe opwarmer zijn. Ik zou zeggen, ontdekken maar!


Tags


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>