Heeft Tinder nadelen? En zo ja wat zijn ze dan? | Menlife

Tinder is misschien wel de meest bekende dating site van het moment. Er is bijna niemand die nog nooit een account heeft aangemaakt op deze app, ook al is het alleen maar om even te kijken wat voor vlees je in de kuip hebt. Toch is het niet allemaal rooskleurig op Tinder en zijn er ook zeker een aantal Tinder nadelen naar de Tinder voordelen. Welke voor- en nadelen dit zijn, zullen wij vandaag in dit artikel bespreken.


Tinder voordelen

Laten we beginnen met een aantal positieve kanten van deze dating app! Het leukste aan het gebruiken van de app is dat je het overal en nergens kunt gebruiken. Dat betekent dat overal waar je bent, je in contact kan komen met vrouwen. En dat zonder heel veel moeite te doen!

Daarnaast geeft Tinder je ook rust: wanneer je een match hebt met een leuk meisje, heb je de tijd om na te denken over je reactie. Wanneer je een leuke meid tegenkomt tijdens uitgaan, moet je meteen reageren. Daarnaast is het mogelijk om buiten je sociale kring te gaan en meiden te leren kennen waar je normaal niet zo gauw in contact mee zou komen. Zo heb je een hele database vol leuke (en minder leuke) meiden voor je en kun je zo je succesrates een heel stuk vergroten. Check hier de beste tinder tips voor mannen!

Tinder nadelen

Een groot nadeel van Tinder is dat het soms niet kan zijn wat het lijkt. Je kiest een leuke meid uit op basis van haar foto, maar in werkelijkheid kan dit flink tegenvallen in het echt. Foto’s worden regelmatig bewerkt en dit zal leiden tot een verrassing tijdens de ontmoeting.

Een ander nadeel van Tinder kan zijn dat niet iedereen op de app op zoek is naar ware liefde. Sommigen zijn op zoek naar gezelligheid. Dit hoeft natuurlijk geen nadeel te zijn, mits jij ook voor die reden op de app zit. Het laatste nadeel is dat je op het begin van je Tinder periode, vrij veel tijd moet investeren in het swipen.

De leuke matches komen niet voor niets! Verder is het ook belangrijk dat wanneer je een match hebt, je contact opneemt met de desbetreffende dame en zorgt dat zij jou net zo leuk gaat vinden als jij haar. Je moet er wel voor werken, maar uiteindelijk kan dit het ook zeker waard zijn.

Conclusie

Al met al zijn er zowel voordelen en nadelen te koppelen aan deze hippe dating app. Conclusie blijft toch wel dat het een ontzettend leuke manier is om nieuwe meiden te leren kennen en zo in contact te komen met vrouwen om je heen. Uiteindelijk zijn er redenen genoeg om de app een keer uit te proberen!