Zo richting het einde van het jaar ben je vast op zoek naar ideeën voor je volgende vakantie. Het begint steeds populairder te worden om tijdens de vakantie en uitstapje te maken met de boot, of zelfs je hele vakantie door te brengen op de boot. Altijd gedacht dat dit niet aan jou besteed was, omdat je geen vaarbewijs hebt? Nautal heeft de oplossing voor je. Je kunt hier namelijk een boot huren zonder vaarbewijs. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder!

Hoe werkt het?

Nautal is een van de grootste bootverhuurplatforms ter wereld. Het platform brengt je in contact met booteigenaren over heel de wereld die hun boot te huur aanbieden. Via het platform kun je de boot huren die het beste bij jou past. Ook als je geen vaarbewijs hebt!

Wat voor soort boot kun je huren?

De soort boot die je kunt huren zonder vaarbewijs is afhankelijk van de locatie waar je de boot huurt. De regels voor het huren van een boot zijn verschillend per land. In Nederland kun je bijvoorbeeld boten tot 15 meter die niet harder kunnen dan 20 kilometer per uur huren zonder vaarbewijs. Dat betekent dat je zelfs boten kunt huren met slaapcabines, een kombuis en badkamer, waar je de hele vakantie op door kunt brengen! Italië is ook een interessante locatie, want daar mag een huurboot zonder vaarbewijs wel 40 pk hebben. Je kunt er dus best een stevige speedboot huren! In sommige plaatsen, zoals op enkele van de Caraïbische eilanden hoef je alleen aan te tonen dat je voldoende ervaring hebt met het besturen van een soortgelijke boot om met de boot het water op stap te gaan.

Waar kun je een boot zonder vaarbewijs huren?

Er zijn over de hele wereld boten zonder vaarbewijs beschikbaar. Populaire locaties om een boot te huren zonder vaarbewijs tijdens de vakantie zijn het Mediterraanse gebied, zoals de Balearische eilanden, de Griekse eilanden, Kroatië of Italië. Met de boot ontdek je er prachtige gebieden, zoals witte stranden, indrukwekkende kliffen en mysterische grotten. Bovendien vaar je langs pittoreske stadjes terwijl je geniet van de heerlijke mediterraanse zon.

Vergeet ook zeker niet om een verkoelende duik in het water te nemen, of de vetste watersporten te beoefenen. Je kunt natuurlijk ook dicht bij huis blijven en een boot huren in Nederland om ons prachtige groene landschap te verkennen, of maak een rondvaart over de grachten van Amsterdam of Utrecht!

Lees hier alles over een boot lening.

Reserveer je boot zonder vaarbewijs vooraf

Wat is nu het voordeel van het vooraf huren van een boot? Het is zeker een aanrader om vooraf je boot zonder vaarbewijs te reserveren. Veel verhuurders bieden vroegboekkorting en geselecteerde verhuurders bieden ook terugbetaling van het bedrag bij annulering tot wel 15 dagen tot aankomst.

Wie kan er een boot zonder vaarbewijs huren?

In principe kan iedereen die ouder is dan 18 jaar een boot zonder vaarbewijs huren. De boten zijn ook makkelijk en veilig te besturen door iedereen. Bovendien krijg je vooraf aan de vaartocht krijg je uitleg over de werking van de boot, zodat je veilig het water op kunt.

Kortom, het huren van een boot zonder vaarbewijs is voor iedereen aan te raden. Het is een onvergetelijk uitstapje tijdens een heerlijke vakantie.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>