Top 5 tips: een ideale huwelijksdag (en nacht)

De huwelijksdag is aangebroken. Een belangrijke, spannende en mooie dag voor man en vrouw. Je wilt natuurlijk dat alles goed verloopt en naar wens is voor je aanstaande vrouw. Alleen hoe zorg je ervoor dat het volmaakt is voor jullie beiden? Wij hebben de beste intieme tips op een rijtje gezet om de huwelijksdag en -nacht onvergetelijk te maken.


1. Flirten

De bruiloft is begonnen en iedereen heeft plezier. Om alvast in de stemming te komen kun je flirten met je vrouw tijdens de bruiloft. Kijk je vrouw eens wat dieper in de ogen aan, streel haar arm of hand, raak haar af en toe eens aan en geef elkaar zo nu en dan een zoen. Dit zorgt ervoor dat je meer aandacht voor elkaar hebt op deze bijzondere dag en je creëert alvast een beetje verlangen naar de huwelijksnacht.

2. Romantisch maken

Het maakt niet uit waar de huwelijksnacht plaats vindt. Je kunt het altijd romantisch maken. Zet(geur)kaarsen aan en leg rozenblaadjes op de grond richting het bed. Daarnaast kun je zachtjes op de achtergrond een CD aanzetten met jullie favoriete liedjes of misschien wel het lied van jullie eerste dans samen.

Tot slot kun je nog chocolaatjes en champagne klaarzetten. Dit zijn enkele tips, maar je kunt ook hier je eigen draai aan maken om het nog persoonlijker te maken.

3. Sexy bruidslingerie kopen

Koop voor het huwelijksnacht sexy bruidslingerie voor je aanstaande vrouw. Voor welke kleur ga jij? Je kunt bijvoorbeeld kiezen tussen hartstochtelijk rood, maagdelijk wit of sexy zwart. Leg het klaar op bed als verrassing wanneer de bruidsnacht is begonnen. Het zorgt meteen voor een intieme sfeer.

4. In bad gaan

Na een drukke en gezellige bruiloftsdag heerst er eindelijk rust. Hoe ontspannend is het om deze dag af te sluiten in bad? Gooi die trouwschoenen in een hoek, zet de kaarsen, muziek en rozenblaadjes maar alvast klaar. Praat na over de bruiloft, jullie eerste ontmoeting en proost op dit nieuwe hoofdstuk.

5. Foto’s

Wil je de bruiloftsnacht een persoonlijk tintje geven? Maak van tevoren een video of diashow met jullie leukste foto’s samen door de jaren heen. Ga met zijn tweeën de foto’s bekijken op bed, herinneringen terugbrengen en om gekke foto’s lachen. Hoe leuk is dat?