Top magazines in de techniek wereld

Posted in  Tech  on  september 9, 2022 by  San0 comments

Techniek bladen wekt bij veel mensen belangstelling. Vooral hoogopgeleide technici zijn hierin geïnteresseerd. Om ervoor te zorgen dat ze geïnteresseerd blijven, wordt er echter ook aandacht besteed aan onderwerpen afgezien van de materie en is er naast nieuws tevens ruimte voor persoonlijke ervaringen. In deze blog vind je alleen maar bladen die één of meer van deze elementen in hun inhoud hebben.

Wat zijn de 10 beste techniek magazines wereldwijd?

Techniek is een belangrijk onderdeel van ons dagelijks leven. We gebruiken het om ons werk te doen, onze vrije tijd te besteden en nog veel meer. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er vele magazines zijn die zich richten op de technologische wereld. Als je hierin geïnteresseerd bent, dan is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Er zijn veel goede techniek magazines die je kunnen helpen bij het blijven leren over nieuwe ontwikkelingen in de sector. Hieronder vind je de beste 10 magazines/websites over de hele wereld:

1. WIRED

2. Popular Science

3. Make

4. PCWorld

5. TechSpot

6. CNET

7. Lifehacker

8. Gizmodo

9. SlashGear

10. The Verge

Natuurlijk hartstikke leuk, die internationale bladen. Maar ja, het is niet allemaal Nederlands en best wel vaak komen er ook niet relevante artikelen in voor. Zonde toch? Een Nederlands magazine, bomvol goede informatie, een paar keer per jaar op de deurmat en een beetje humor lijkt me een stuk beter… 

Techniek magazines in Nederland

Het is niet verwonderlijk dat er verschillende magazines zijn die zich richten op de techniek. In Nederland zijn er ook talloze techniek magazines te vinden, maar welke is nu echt de beste? 

Henk & Fred, is hét leukste magazine voor de installatietechniek. Het maakt daarbij niet uit of je een leerling of directrice bent. Het is voor iedereen bestemd! Ja, echt voor iedereen. Er staan altijd interviews en reportages in die voor jou interessant zijn. Henk & Fred prikkelt, laat je lachen en doet je verbazen. Ze zorgen dat jij op de hoogte blijft van de nieuwste innovaties en voorzien je graag van tips hoe je jouw werk makkelijker kunt maken. Klinkt geweldig toch?

Het vakblad verschijnt vijf keer per jaar en wordt gratis bij je thuisbezorgd. Henk, Fred en medewerker Daan reizen kriskras door Nederland, op zoek naar verhalen die interessant zijn voor jou als installatie professional. Verhalen die zowel ontspannen als inspireren en verhalen waar jij je vakkennis mee vergroot.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>