Trendhim: pochetten en andere mannen accessoires

Iedere man draagt wel eens een pak. Dit kan voor je werk zijn, omdat je het stijlvol vindt of vanwege een speciale gelegenheid. Als je een pak zoekt dan kan je overal wel terecht maar hoe zit dat met accessoires? In onze zoektocht kwamen we uit bij Trendhim.nl.

Pochetten

Het ultieme item om een saai pak op te fleuren is met een pochet. Wat is een pochet vraag je jezelf misschien af? Een pochet is een vierkante stoffen doek die je in de borstzak van je jasje kan dragen. Hoewel een pochet oorspronkelijk meestal wit was, is dat nu niet meer het geval.

Pochet trendhim
De pochetten uit de New Age collectie

Dat pochetten echt niet alleen maar één kleur hoeven te zijn bewijst de New Age collectie op Trendhim. De collectie kenmerkt zich met zeer specifieke designs en illustraties. Schedels, duivels, een man met een rode baard. Het is moeilijk om voor te stellen maar voor de man met lef is het de perfecte accessoire.

stijlvol en gewaagd

Andere accessoires

Uiteraard is een pochet niet de enige accessoire om je pak mee af te maken. Een stropdas is zeker niet verplicht tegenwoordig, toch geeft het je outfit soms wat extra’s. Dit geldt zeker als je de kleuren van je stropdas kan matchen met je pochet. De Boho collectie biedt uitkomst. Iets minder gewaagd dan de New Age collectie maar zeker niet saai. Denk aan herfstkleuren met kenmerkende patronen, zoals paisley.

stropdas
Zorg ervoor dat je pochet en stropdas goed met elkaar matchen

Belangrijk om te weten

Hoe gaaf of stijlvol een accessoire er ook uitziet, de kwaliteit is minstens even belangrijk. Een duur pak met een goedkope stropdas is echt een absolute no-go. Wij namen daarom de proef op de som en bestelden een van de stropdassen van trendhim.nl. Onze ervaring was zeer positief. De details zijn in het echt nog indrukwekkender dan op de foto’s en het materiaal is gemaakt van zijde. Wat het geheel afmaakt is de doos waarin de stropdas verstuurd wordt. Het openmaken van het pakket is al een hele ervaring opzich!